Μεικτή Τύπου: Φιλικό με τους Έλληνες Επίλεκτους για το «Χαμόγελο του Παιδιού»
 15/03/2023

Μεικτή Τύπου: Φιλικό με τους Έλληνες Επίλεκτους για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι την τρέχουσα σεζόν έδωσε την Κυριακή 12 Μαρτίου η μεικτή ομάδα του Πρωταθλήματος Τύπου, αντιμετωπίζοντας σε ματς ανθρωπιστικού σκοπού την ομάδα «Έλληνες Επίλεκτοι», που τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η Επιτροπή Πρωταθλήματος Τύπου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο του «Χαμόγελου», Κώστα Γιαννόπουλο, και στον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνούς, για την κοινωνική προσφορά τους. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στην κοιλάδα των Τεμπών.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε, επίσης, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Σπύρος Κάρλος.

Η μεικτή ομάδα του Πρωταθλήματος Τύπου: Μάνδαλος, Παπαμακάριος, Χατζής, Γρίβας, Aσημακόπουλος, Καραΐσκος, Δρακωτός, Φλαμπουράρης, Αϊβάζης, Χρυσοχοΐδης, Μπόνης, Μπασιούκας. Σε ρόλο παίκτη-προπονητή οι Λεοντίτσης και Λογοθέτης, την ομάδα κοόυτσαρε ο έτερος προπονητής Δημήτρης Αγγελίνας.

Οι Έλληνες Επίλεκτοι: Σαλαγιάννης, Δελτσίδης, Δικαιούλιας, Κοτούζας, Κυριάκος, Σκοτίδας, Μυλωνάς, Κωστάκης, Αρμύλαγος, Κατσιάδας, Ρωιμπάς, Αραπκιλής, Φάκος, Δαφνής, Ζαβερδινός.

Ο Αργύρης Κωστάκης, δημοσιογράφος και «πρεσβευτής» καλής θέλησης του «Χαμόγελου του Παιδιού», ανέφερε: «
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και μέλη της διοργανώτριας επιτροπής του Πρωταθλήματος ΜΜΕ, εκ μέρους του προέδρου του Οργανισμού ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' κ. Κώστα Γιαννόπουλου, σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική τιμή να συμμετέχει η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πρωταθλήματος ΜΜΕ σε ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιστικού σκοπού με μήνυμα για τα παιδιά. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές που έδωσαν το "παρών" και στον προπονητή της ομάδας. Θεωρήστε το αναμνηστικό που σας παραδώσαμε πριν το ματς, με το τοπόσημο του Αγίου Νικολάου της Ραφήνας, ως ένα σύμβολο φιλίας και θα μας επιτρέψετε να σας θεωρούμε στο εξής μέλος του δικτύου αλληλεγγύης που έχουμε διαμορφώσει στον χώρο του ποδοσφαίρου».

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή η παρουσία της μεικτής ομάδας του πρωταθλήματος ΜΜΕ στο φιλανθρωπικό ματς που οργανώσατε. Ευελπιστούμε να προγραμματίσουμε από κοινού δράσεις με κοινωνικό πρόσημο», ήταν η απάντηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Τύπου.