Γκολ και θέαμα στο πρώτο φιλικό της Μεικτής Τύπου, 4-4 με τους παλαιμάχους του Αχαρναϊκού
 24/02/2023

Γκολ και θέαμα στο πρώτο φιλικό της Μεικτής Τύπου, 4-4 με τους παλαιμάχους του Αχαρναϊκού

Με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο εντός όσο και... εκτός αγωνιστικού χώρου, διεξήχθη το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας Μεικτής Πρωταθλήματος Τύπου.

Απαρτιζόμενη από παίκτες που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Τύπου, η Μεικτή ήρθε ισόπαλη 4-4 με τους παλαιμάχους του Αχαρναϊκού, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Μενιδίου, ύστερα από πρόσκληση της τοπικής ομάδας.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στο Πρωτάθλημα Τύπου ο Γιάννης Λέλος, νυν τεχνικός διευθυντής του Αχαρναϊκού.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθ’ όλη τη διάρκειά του. Οι παλαίμαχοι του Αχαρναϊκού προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο η Μεικτή Τύπου με αντεπίθεση διαρκείας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-4, πριν ισοφαριστεί προς το τέλος της αναμέτρησης.

Οι παίκτες και το υπόλοιπο τιμ της Μεικτής Τύπου διακρίθηκαν στο σύνολό τους… ιδιαιτέρως μετά τη λήξη του αγώνα, στο πλούσιο τραπέζι που παρέθεσε προς τιμήν τους η ομάδα του Αχαρναϊκού.

Τη Μεικτή Τύπου (προπονητές Δημητήρης Αγγελίνας, Νίκος Λεοντίτσης, Βαγγέλης Λογοθέτης) αποτελούσαν οι: Ιάσονας Μαρκεσίνης, Σταύρος Καμενίδης, Στέλιος Μιαουδάκης, Ντέμης Λουράντος, Τάσος Δρακωτός, Νίκος Γκιόλιας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Θωμάς Μάνδαλος, Θάνος Τσαλουχίδης, Γιάννης Αβραμίδης, Γιάννης Λέλος, Άρης Καραΐσκος, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Αλέξης Λατσούνας, Παναγιώτης Καρμάτης, Λευτέρης Πάνου, Νίκος Λεοντίτσης.


ΥΓ.: Θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Αχαρναϊκού για την άρτια φιλοξενία που επεφύλαξε στη Μεικτή Τύπου, ιδιαιτέρως δε προς τον πρόεδρο της ομάδας του Αχαρναϊκού, Άρη Ηλιάδη, και τον πρόεδρο των Παλαιμάχων του Αχαρναϊκού, Δημήτρη Σαρλή.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους διαιτητές του αγώνα, Μελέτη Βουτσαρά, Βαγγέλη Γιαννακουδάκη, Λουκά Ζάχαρη, αλλά και τον «δικό μας» Λευτέρη Σερλή, που αποτύπωσε σε εικόνες όλα όσα έγιναν στο πρώτο επίσημο φιλικό της νέας Μεικτής Πρωταθλήματος Τύπου.