Πρεμιέρα για τη Μεικτή Τύπου με νέα εμφάνιση, χορηγία της A4B
 23/02/2023

Πρεμιέρα για τη Μεικτή Τύπου με νέα εμφάνιση, χορηγία της A4B

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα για την τρέχουσα χρονιά έδωσε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 η Μεικτή Πρωταθλήματος Τύπου, με αντίπαλο τους παλαιμάχους του Αχαρναϊκού στο γήπεδο του Μενιδίου (τελικό σκορ 4-4).

Η πρώτη... παράσταση της Μεικτής Τύπου συνοδεύθηκε από τη νέα εμφάνιση της ομάδας, που αποτελεί χορηγία της τεχνικής εταιρείας Α4Β – Art 4 Buildings.

Στη φωτογραφία, από αριστερά πάνω: Ιάσονας Μαρκεσίνης, Σταύρος Καμενίδης, Στέλιος Μιαουδάκης, Ντέμης Λουράντος, Νίκος Γκιόλιας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Θωμάς Μάνδαλος, Θάνος Τσαλουχίδης, Γιάννης Αβραμίδης, Δημήτρης Αγγελίνας (προπονητής).
Κάτω (από αριστερά): Γιάννης Λέλος, Άρης Καραΐσκος, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Αλέξης Λατσούνας, Παναγιώτης Καρμάτης, Λευτέρης Πάνου, Νίκος Λεοντίτσης (παίκτης-προπονητής).

Ποια είναι η A4B

Η A.R.T. 4 Buildings (Advanced Reconstruction Technology)–A4B είναι μια τεχνική εταιρία που ιδρύθηκε στις αρχές του 2018 και αποτελεί την εξέλιξη–ανάπτυξη της τεχνικής εταιρίας Art Constructions [www.artconstructions.gr], που δραστηριοποιείται στις κατασκευές ιδιωτικών κτιριακών έργων από το 2008, ενώ ιδρυτικά της στελέχη εργάζονταν από το 1998, σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες και συμμετείχαν στην κατασκευή σημαντικών έργων τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Από το 2008, η Art Constructions μελέτησε και κατασκεύασε μια σειρά από κτιριακά έργα, τόσο επαγγελματικά (ξενοδοχεία, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κτίρια γραφείων, κτλ) όσο και οικιστικά (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες), έχοντας εκτεταμένη παρουσία στο Real Estate & Development.

Έχοντας αποκτήσει εμπειρία από μια σειρά έργων εξειδικευμένων στις επεμβάσεις, τις αναστυλώσεις, τις αναπαλαιώσεις–ανακαινίσεις, προχώρησε στη σύσταση της νέας εταιρείας A4B (A.R.T. 4 Buildings) by Art Constructions, ακολουθώντας τη στροφή του τεχνικού–κατασκευαστικού αντικειμένου της χώρας από την ανέγερση νέων κτιρίων στην ανακατασκευή–ανακαίνιση των υφιστάμενων. Η A4B επανδρώθηκε από εξειδικευμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων (πολιτικούς, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, τοπογράφους) και από άρτια καταρτισμένο εργατοτεχνικό προσωπικό, ενώ διαθέτει σε επίπεδο μελέτης το απαιτούμενο λογισμικό και σε επίπεδο κατασκευής όλο το σύγχρονο μηχανικό - μηχανολογικό εξοπλισμό για την υλοποίηση των έργων της.

Μηχανικοί και τεχνίτες στην Α4Β αντιμετωπίζουν το κάθε έργο με την απαιτούμενη προσοχή και σεβασμό και σε συνδυασμό με την εμπειρία, την επιμελημένη τεχνική και τα πλέον αξιόπιστα υλικά της αγοράς, πετυχαίνουμε το στόχο μας που είναιη αξιοπιστία, η συνέπεια και η πληρότητα. Ο συνδυασμός της επιστημονικής αρτιότητας, της εμπειρίας στα κτιριακά έργα, της ταχύτητας περάτωσης της κατασκευής και του χαμηλού κόστους, αποτελεί το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της A.R.T. 4 Buildings.


Η A.R.T. 4 Buildings εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Πειραιώς 151, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.