07/10/2022

Όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν

Υλοποιήθηκε την Τρίτη 4/10/2022 η συνεδρίαση της ολομέλειας του πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων  Γ.Γ.Α., Σ.Ε.Η., ΑΝΤ1, Dnews, ΑΥΓΗ, ALPHA, METAFORESPRESS, & iEfimerida.

Ολοκληρώθηκε η τελική μορφή της νέας προκήρυξης πρωταθλήματος, η οποία θα σταλεί ηλεκτρονικά δια μεσω αλληλογραφίας στους εκπροσώπους των ομάδων πριν την έναρξη της φετινής περιόδου για υπογραφή.Κατατέθηκαν τα ρόστερ των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν και ξεκίνησε έλεγχος πιστοποίησης από την επιτροπή. 
 
Στο αγωνιστικό σκέλος αυτό το Σάββατο 8/10 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ελληνικού με ώρα έναρξης 09:00 πμ το "SUPER CUP". Η πρωταθλήτρια ομάδα του OVER FM θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΓΓΑ, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο.
 
Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπρόσωποι των ομάδων ενόψει της έναρξης των αγώνων της νέας σεζόν θα πρέπει να προσκομίσουν τις ιατρικές βεβαιώσεις ικανότητας άθλησης από όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.
 
Ορίζεται η επόμενη συνεδρίαση για την Τρίτη 11/10/2022 στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α, Ακαδημίας 20, 3ος όροφος.