24/09/2022

Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής - 23/9/2022

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/9/2022 η συνεδρίαση της ολομέλειας του πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Γ.Γ.Α., Σ.Ε.Η., ΑΝΤ1, Alpha, Sportime, METAFORESPRESS, Ntaskaspress.gr και iEfimerida. Ο κος Κατσαρός, εκπρόσωπος της ομάδας Over FM, ενημέρωσε τηλεφωνικά την επιτροπή ότι δεν ήταν εφικτό να παραστεί. Επίσης, ενημέρωσε ότι δηλώνει παραίτηση από τη διεξαγωγή της ανάδειξης της επιτροπής υπέρ του Σταματάκου Γιώργου (έλαβαν τον ίδιο αριθμό ψήφων στις εκλογές).

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα 5 μελης οργανωτική επιτροπή:
 
Πρόεδρος: Μερτζάνης Νίκος 
αντιπρόεδρος: Περάκης Νίκος
Tαμίας: Λατσούνας Αλέξανδρος
Γεν. γραμματέας: Δρακωτός Τάσος 
Μέλος: Σταματάκος Γεώργιος
 
Αναπληρωματικό μέλος: Γκιόλιας Νίκος
Αναπληρωματικό μέλος: Κουρδής Γιώργος
 
Ορίστηκε η Τρίτη 27/9 ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ομάδων (με ρόστερ) στο νέο πρωτάθλημα.
 
Αποφασίστηκε ότι έως και την Τρίτη 4/10 θα πρέπει να κατατεθούν τα τελικά ρόστερ των ομάδων. Παράλληλα, ενημερώνονται οι εκπρόσωποι των ομάδων ενόψει της έναρξης των αγώνων της νέας σεζόν  θα πρέπει να προσκομιστούν ιατρικές βεβαιώσεις ικανότητας άθλησης  από όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.
 
Οι εκπρόσωποι των ομάδων που επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του πρωταθλήματος να το πράξουν αποστέλλοντας τις ιδέες και τις απόψεις τους στο mail του κου Τάσου Δρακωτού (tdrakotos@gmail.com). Όσες ψηφιστούν από την ολομέλεια, θα ενσωματωθούν στη νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος 2022 - 2023.
 
Ορίζεται η επόμενη συνεδρίαση για την Τρίτη 27/9/2022 στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α, Ακαδημίας 20, 3ος όροφος.