26/06/2022

Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής - 26/6/2022

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18/6/2022 στο Γήπεδο Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας» οι Τελικοί του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Τύπου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Over FM, η οποία επικράτησε της iEfimerida με σκορ 1-0. Το Κύπελλο πήγε στην Γ.Γ.Α. η οποία κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι την ομάδα του Alpha με σκορ 5-4 (κανονική διάρκεια 1-1).
 
Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει και τις τέσσερις αυτές ομάδες για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των τελικών, ενώ ευχαριστεί τον Διευθυντή Αγωνιστικού Σοφιανό Μαράνο, τους διαιτητές και το γιατρό της αναμέτρησης για την πολύτιμη βοήθειά τους. Θερμές ευχαριστίες, τέλος, προς τον Πρόεδρο της «Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης» Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και τον Πρόεδρο του «Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης» Κωνσταντίνο Κατάβελο για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη συνεργασία.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη 29/6/2022, στις 11:00 π.μ. στο χώρο των Everest Café στο The Mall Athens. Οι εκπρόσωποι των ομάδων μπορούν να καταθέσουν απόψεις, σκέψεις και ιδέες σχετικά με το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ενώ το «παρών» μπορούν να δώσουν και εκπρόσωποι άλλων ομάδων που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν.
 
Όποιος δεν δύναται να παρευρεθεί, μπορεί να στείλει τις προτάσεις του που αφορούν στο προσεχές πρωτάθλημα, επικοινωνώντας ηλεκτρονικά με την Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου στη διεύθυνση protathlematypou@gmail.com.
 
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής