20/05/2022

Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής - 20/5/2022

Το περασμένο Σάββατο 14/5/2022 διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της 1η φάσης των play-off του πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω: ANT1 – Over FM 1-3, Alpha – Γ.Γ.Α. 1-2, Σ.Ε.Η. – iEfimerida 0-0, Sportime - METAFORESPRESS 2-2(*).

(*) Μετά από έγγραφη καταγγελία της ομάδας METAFORESPRESS για αντικανονική συμμετοχή από την ομάδα Sportime πέραν του ενός ερασιτέχνη αθλητή στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και την προφορική καταγγελία του εκπροσώπου της ομάδας Sportime προς τον Διευθυντή Αγωνιστικού – ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Επιτροπή – για ομοίως αντικανονική συμμετοχή πέραν του ενός ερασιτέχνη αθλητή από την ομάδα METAFORESPRESS στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, η Οργανωτική Επιτροπή συνεδρίασε, διερεύνησε και επιβεβαίωσε την ορθότητα των καταγγελιών. Κατόπιν τούτου, με τη σύμφωνη γνώμη του Αθλητικού Δικαστή, αποφάσισε ομόφωνα τον αποκλεισμό των δύο αυτών ομάδων από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Sportime και METAFORESPRESS θα συνεχίσουν στο κύπελλο, όπου και θα αποτελέσουν ένα από τα ζευγάρια του συγκεκριμένου θεσμού. Αυτονόητο είναι πως στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/5/2022 μαζί με τα παιχνίδια των play-off του πρωταθλήματος, στο φύλλο αγώνα θα δηλώσουν έναν και μόνο ερασιτέχνη αθλητή (αυτόν που είναι καταγεγραμμένος στο επίσημο ρόστερ τους).
 
Από το ζευγάρι του Over FM με τον ΑΝΤ1, ο νικητής θα προκριθεί κατευθείαν στον τελικό του πρωταθλήματος. Ο ηττημένος, αντίθετα, μαζί με τους ηττημένους των άλλων αναμετρήσεων και μαζί με την ομάδα Ntaskaspress.gr θα συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου 21/5/2022 έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9:00 π.μ. iEfimerida – Σ.Ε.Η.
11:00 π.μ. Γ.Γ.Α. - Alpha
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ): 
 9:00 π.μ. METAFORESPRESS - Sportime
11:00 π.μ. Over FM – ΑΝΤ1
 
Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής στον ποδοσφαιριστή Τσιριγώτη Σ. της ομάδας του Αlpha και τριών (3) αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή Πικουλίδη Α. της ομάδας της Γ.Γ.Α.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη 25/5/2022, στις 11:00 π.μ. στο χώρο των Everest Café στο The Mall Athens.
 
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής