25/03/2022

Τρόπος διεξαγωγής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
 
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί όπως κάθε αγωνιστική σεζόν και όπως αναφέρει η προκήρυξη (με την διαδικασία των πλέι οφ των 8 ομάδων).
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
 
Το κύπελλο θα διαμορφωθεί μετά την αποχώρηση της ομάδας του Action 24 και του μονού αριθμού ομάδων ως εξής:
 
1η ΦΑΣΗ: Συμμετέχουν αρχικά πέντε (5) ομάδες: Οι τέσσερις (4) αποκλεισμένοι των προημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος και ο τελευταίος της βαθμολογίας (9ος). Κατόπιν κλήρωσης, τέσσερις ομάδες (4) θα σχηματίσουν δύο ζευγάρια και μία (1) ομάδα θα περάσει χωρίς αγώνα στην 2η φάση. Τα ματς θα διεξαχθούν μαζί με αυτά των ημιτελικών του πρωταθλήματος και θα είναι νοκ-άουτ.
 
2η ΦΑΣΗ: Συμμετέχουν οι δύο (2) ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν και η μία (1) που πέρασε χωρίς αγώνα. Σε αυτή την φάση, η ομάδα που είχε περάσει χωρίς αγώνα θα αντιμετωπίσει την μία εκ των δύο που προκρίθηκαν από την 1η φάση, κατόπιν κλήρωσης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί μαζί με τις ρεβάνς των ημιτελικών του πρωταθλήματος και θα είναι νοκ-άουτ.
 
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Το ένα ζευγάρι της ημιτελικής φάσης σχηματίζεται από την ομάδα που προκρίθηκε από την 2η φάση και από αυτή που είχε προκριθεί χωρίς αγώνα. Το έτερο ζευγάρι προκύπτει όπως κάθε σεζόν και βάσει της προκήρυξης από τις δύο αποκλεισμένες ομάδες των ημιτελικών του πρωταθλήματος.
 
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Οι νικητές των δύο ζευγαριών προκρίνονται στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα με αυτόν του πρωταθλήματος.