Latest Posts

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Kingbet ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Τύπου του Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ για τη σεζόν 2023-2024, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 της αντίστοιχης ομάδας, της «Sportime».

Ο τελικός, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής», ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του δημοσιογράφου Στράτου Σεφτελή, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Απριλίου 2024. Στον τελικό έδωσε το «παρών» η κόρη του Στράτου Σεφτελή, Ελίνα, η οποία παρέλαβε τιμητική πλακέτα στη μνήμη του πατέρα της, ο οποίος ήταν εκ των πρωτεργατών του Πρωταθλήματος Τύπου επί χρόνια. Τον τελικό του Πρωταθλήματος Τύπου τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος μάλιστα έδωσε το βαρύτιμο κύπελλο στη νικήτρια ομάδα, όπως επίσης ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Γιώργος Σταμάτης, που παρέλαβε από τον αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Γιώργο Γαβαλά την τιμητική πλακέτα του ΠΣΑΕ ΜΜΕ για τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

Επίσης, βραβεύθηκαν με τιμητικές πλακέτες ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Αττικής κα Βασιλική Καβαλλάρη, ο πρώτος προπονητής της Μεικτής Τύπου & μέλος του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ, Δημήτρης Αγγελίνας, η ομάδα «Metaforespress» με το βραβείο Fair Play της αγωνιστικής περιόδου 2023 2024, αλλά και οι αγωνιζόμενοι συνάδελφοι που κοσμούν επί χρόνια το Θεσμό: Νέστορας Δημαράς, Θωμάς Μάνδαλος, Νίκος Γκιόλιας, Γιώργος Κουτσούμπας και Τάσος Κιούσης. Στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου της Βάρης βρέθηκαν επιφανή στελέχη του δημοσιογραφικού χώρου όπως μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, Δημήτρης Κουμπιάς, ο ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Σωτήρης Τριανταφύλλου και αρκετός κόσμος, φίλαθλοι των δύο φιναλίστ και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελικό του πρωταθλήματος συνέδραμαν ο «Όμιλος Ιατρικού Αθηνών» και ο «Ερυθρός Σταυρός», με επανδρωμένο ασθενοφόρο και διασώστες αντίστοιχα. Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού, η ομάδα της Kingbet ήταν δραστήρια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με δύο γκολ του Θάνου Τσαλουχίδη (στο 44’ και στο 78’) κατέκτησε δίκαια την «κούπα» του πρωταθλητή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το ήθος και την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε προς τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για τη φιλοξενία του τελικού στο Δημοτικό Στάδιο «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής», αλλά και στον συνάδελφο δημοσιογράφο Αντώνη Κατσαρό, ο οποίος επιμελήθηκε άψογα της παρουσίαση της εκδήλωσης. Επίσης, σε όσους στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια του ΠΣΑΕ ΜΜΕ τη φετινή σεζόν και βοήθησαν στη διάδοση του μηνύματος της ενότητας και της αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων στα ΜΜΕ, μέσω του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Πρωτάθλημα Τύπου

Υπο την αιγίδα

Image