Latest Posts

Την βράβευση έκανε ο εκλεκτός συνάδελφος, Γιάννης Λαμπίρης από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".

Στον αντίποδα των εκδηλώσεων για τους τελικούς μπάσκετ Κυπέλλου & πρωταθλήματος Τύπου για την περιοδο 2023 2024 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης τίμησε με αναμνηστικά έπαθλα & πλακέτες "παλιούς" και σύγχρονους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν για την πολυετή παρουσία & την προσφορά τους στο θεσμό οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι:  Δημήτρης Καρύδας, Τάκης Ευσταθίου, Ηλίας Δρυμώνας, Γιώργος Χούπης, Δημήτρης Καλατζής, Γιάννης Ψαράκης, ώς μέλη της οργανωτικής επιτροπής συμμετοχών και ενστάσεων του πρωταθλήματος Τύπου μπάσκετ του 1992.

 

Τιμητική βράβευση έγινε στη πρώτη πρωταθλήτρια ομάδα του 1992 της εφημερίδας, "Φίλαθλος". Το παρών στο γήπεδο έδωσαν οι Αργύρης Παγαρτάνης, Γιάννης Λαμπίρης, Χαρης Μανουσέλης, Βασίλης Κουλουμπέρης, Αγγελος Αρτελάρης

Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε από τον ειδικό γραμματέα του Συλλόγου Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ, Νίκο Μερτζάνη στον Γιάννη Λαμπίρη για την πολυετή & πολύτιμη προσφορά του ως αθλητή και φυσικά ως αθλητικό δικαστή της διοργάνωσης μπάσκετ Τύπου.

Ο έμπειρος συνάδελφος, Δημήτρης Καρύδας, τέως προπονητής και άξιος αθλητής του πρωταθλήματος μπάσκετ Τύπου έδωσε την τιμητική πλακέτα στον Ακη Κονδύλη, υιό του εκλιπόντα, Γιώργου Κονδύλη, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΕΣΑΚΕ και  τιμήθηκε από τον Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ για την πολύτιμη προσφορά & την αλληλεγγύη που επέδειξε για πολλά χρόνια στη διοργάνωση του μπάσκετ Τύπου

Ο Ηλίας Δρυμώνας, έγκριτος συνάδελφος και αξιος αθλητής του πρωταθλήματος μπάσκετ Τύπου απένειμε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ στον δημοσιογράφο - αθλητή, Νικήτα Καραβίδα, ο οποίος ομόφωνα αποφασίστηκε να τιμηθεί από το Σύλλογο για το ήθος και την αγωνιστικότητα του.

Τον "μπομπέρ" και πρώτο σκόρερ της φετινής επιτυχημένης διοργάνωσης μπάσκετ Τύπου, συνάδελφο - εργαζόμενο Γιάννη Πρωτόπαππα βράβευσε ο Γιάννης Λαμπίρης

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ, ο πρόεδρος Τάσος Δρακωτός απέδωσε τιμητική πλακέτα στη διοίκηση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για την πολύτιμη αρωγή & τη στήριξη στο πρωτάθλημα Τύπου μπάσκετ. Το αναμνηστικό βραβείο έλαβε ο συνάδελφος δημοσιογράφος, Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος εκπροσώπησε τον σύνδεσμο στην εκδήλωση που έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ "ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ"  

Πρωτάθλημα Τύπου

Υπο την αιγίδα

Image