Latest Posts

Το ΔΣ του ΠΣΑΕ ΜΜΕ ανακοινώνει με χαρά ότι η εταιρεία «Διεθνής Αθλητική» (Admiral), μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών, στηρίζει έμπρακτα το φετινό Πρωτάθλημα Τύπου.


Το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΠΕ η οποία παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια  να ταυτιστεί στη συνείδηση του κοινού ως η κορυφαία εμπορική αλυσίδα αθλητικών ειδών. 
Η εταιρία επένδυσε από το 1994 στην εκπροσώπηση του βρετανικού brand, "Admiral" το οποίο  φημιζόταν για τα ποιοτικά αθλητικά και ποδοσφαιρικά είδη της, ενώ δέκα χρόνια αργότερα αγόρασε τη διαχείριση του εμπορικού σήματος για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, τη Κροατία, τη Fyrom, το Μαυροβούνιο, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβενία και την Τουρκία, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο ανάπτυξης. 
Σήμερα, τα 134 Admiral Sport Shops αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο πώλησης σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο καθώς προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. 
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΠΕ εκπροσωπεί παράλληλα και τα ακόλουθα brands: Kappa, Starter, Maui and Sons, τα οποία επίσης πωλούνται μέσα από τα καταστήματα Admiral Sport Shops.


Στο πλαίσιο της χορηγίας της για το επίσημο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Τύπου ΠΣΑΕ ΜΜΕ 2024-2025, η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ» ανακοίνωσε διά μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Δημήτρη Παναγάκου, ότι προσφέρει σε κάθε μία από τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση:
* μία τσάντα με 4 μπάλες καλής ποιότητας
* ένα φαρμακείο
* 11 διακριτικά προπόνησης («σαλιάρες») με το λογότυπο της εταιρείας, καθώς και
* 8 ζευγάρια επικαλαμίδες άριστης ποιότητας
Ο Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία και προσωπικά στον  κ. Δημήτρη Παναγάκο για την έναρξη της συνεργασίας και ευελπιστεί σε εμβάθυνση της σχέσης αμοιβαίας αλληλεγγύης των δύο πλευρών.

Πρωτάθλημα Τύπου

Υπο την αιγίδα

Image