Ειδήσεις
Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής 26/10/2021

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/10/2021 η 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος με τα παρακάτω αποτελέσματα: iΕfimerida - Γ.Γ.Α. 0-3, Alpha - Ntaskaspress.gr/Αυγή 5-1, Sportime - ANT1 2-0, Over FM – Σ.Ε.Η. 4-1 και Action 24 – METAFORESPRESS 1-3.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι η αυριανή συνεδρίαση δεν θα διεξαχθεί και μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα, λόγω του εθνικού πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
 
Στην προσεχή συνεδρίαση, όλοι οι εκπρόσωποι οφείλουν να προσκομίσουν τυπωμένα τα ρόστερ των ομάδων τους, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται τόσο τα παλαιότερα και ήδη ισχύοντα δελτία όσο και αυτά που ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν φέτος από την Επιτροπή. Επίσης, υποχρεούνται να καταβάλλουν –και αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση από μέρους της Επιτροπής- την πρώτη δόση του παραβόλου συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.
 
Στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας θα τεθεί, επίσης, σε συζήτηση το θέμα της νέας προκήρυξης του πρωταθλήματος, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1/1/2022.
 
Τέλος, η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται σε όλους τους σημερινούς εορτάζοντες, Δημήτρηδες και Δήμητρες, Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά και δημιουργικά, με υγεία και ευτυχία.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 2/11/2021, στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ε.Φ.Ε. (‘Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος), Ακαδημίας 91-93, 4ος όροφος.