Ειδήσεις
Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής 15/10/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/10/2021 η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Action 24, Alpha, Σ.Ε.Η., iEfimerida, Γ.Γ.Α., Metaforespress.gr, ANT1 και Ntaskaspress.gr/Αυγή.

Επικυρώθηκε το αποτέλεσμα του Σούπερ Καπ, με το οποίο ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος 2021-22 και βρήκε νικητή τον Over FM (τέως Σπορ FM) με σκορ 4-1.
 
Έγινε έλεγχος και αντιπαραβολή δελτίων και ρόστερ για τις ομάδες Sportime, Over FM, Metaforespress.gr, Γ.Γ.Α. και ANT1, χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Στην προσεχή συνεδρίαση οφείλουν και οι υπόλοιπες ομάδες (Action 24, Alpha, Ntaskaspress.gr/Αυγή, iEfimerida και Σ.Ε.Η.) να προσκομίσουν τα νέα ρόστερ τους μαζί με τα δελτία των παικτών τους, ώστε να γίνει και για αυτές η ίδια διαδικασία ελέγχου και αντιπαραβολής. Υπενθυμίζεται, επίσης, προς όλες τις ομάδες –πλην Sportime και Γ.Γ.Α.- ότι οφείλουν να καταβάλλουν την 1η δόση από το παράβολο συμμετοχής, ειδάλλως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει.
 
Πραγματοποιήθηκε, τέλος, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής να έχει ως εξής: Action 24 - Metaforespress.gr, iEfimerida - Γ.Γ.Α., Alpha - Ntaskaspress.gr/Αυγή, Sportime - ANT1, Over FM - Σ.Ε.Η.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη 20/10/2021, στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ε.Φ.Ε. (‘Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος), Ακαδημίας 91-93, 4ος όροφος.