Ειδήσεις
Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής 29/09/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/9/2021 η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Action 24, Γ.Γ.Α., iEfimerida, Metaforespress.gr, Ntaskaspress.gr, Over FM, Σ.Ε.Η., ANT1 και Sportime. Κύριο αντικείμενο της συζήτησης η μορφή του νέου πρωταθλήματος, ενώ έγινε για άλλη μία φορά αναφορά στα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση νέων δελτίων, τα οποία είναι σαφή και αυστηρά καθορισμένα.

Συγκροτήθηκε, επίσης, σε σώμα η νέα Οργανωτική Επιτροπή ως εξής:
 
Πρόεδρος: Κουτσούμπας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Μπόνης Χρήστος
Γραμματέας: Σταματάκος Γεώργιος
Μέλη: Παππάς Κωνσταντίνος, Λατσούνας Αλέξανδρος
 
Οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται στην προσεχή συνεδρίαση να καταθέσουν τα ρόστερ, καθώς και να προσκομίσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης των παικτών τους. Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει πως θα δοθεί προτεραιότητα στον έλεγχο των εγγράφων που θα καταθέσουν οι iEfimerida και Over FM, καθώς οι συγκεκριμένες ομάδες θα αγωνιστούν στον τελικό του Σούπερ Καπ (ως τέως Atromitistas.gr και Σπορ FM, Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι αντίστοιχα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου).
 
Τέλος, για το Σάββατο 2/10/2021 ορίστηκαν οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9:00 π.μ. Σ.Ε.Η. - Ntaskaspress.gr
11:00 π.μ. Metaforespress.gr - ANT1
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9:00 π.μ. Γ.Γ.Α. - iΕfimerida
11:00 π.μ. Over FM – Sportime
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9:00 π.μ. Action 24 - Alpha
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 5/10/2021, στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ε.Φ.Ε. (‘Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος), Ακαδημίας 91-93, 4ος όροφος.