Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου Οργανωτικής Επιτροπής 23/09/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/9/2021 στα γραφεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Over FM, Γ.Γ.Α., Metaforespress.gr, Σ.Ε.Η., Sportime και Action24.

Κατατέθηκαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι εξής ομάδες: Action 24, Alpha, ANT1, Γ.Γ.Α., iEfimerida, Metaforespress.gr, Ntaskaspress.gr, Over FM, Σ.Ε.Η. και Sportime. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν την οργάνωση του νέου πρωταθλήματος, καθώς και τα υγειονομικά μέτρα που θα παρθούν ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και η υγεία όλων των συμμετεχόντων.
 
Θερμή παράκληση στην επόμενη συνεδρίαση να παρευρεθούν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων, καθώς η παρουσία τους είναι απαραίτητη στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη και συγκρότηση σε σώμα της νέας Οργανωτικής Επιτροπής, αλλά και για να καταθέσουν τα ρόστερ και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης των παικτών τους. Οι εκπρόσωποι των ομάδων, τέλος, καλούνται να τυπώσουν από το site της Ε.Π.Σ. Αθηνών τον «Κατάλογο Εισερχομένων - Εξερχομένων στην Αθλητική Εγκατάσταση» (στην ενότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΝΤΥΠΑ à ΕΝΤΥΠΟ COVID-19), τον οποίο και οφείλουν να συμπληρώνουν μαζί με το εκάστοτε Φύλλο Αγώνα.
 
Ορίστηκαν, τέλος, για το Σάββατο 25/9/2021 οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9:00 π.μ. iEfimerida – Action 24
11:00 π.μ. Metaforespress.gr - Ntaskaspress.gr
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9:00 π.μ. Sportime – Alpha
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. Γ.Γ.Α. – Over FM
 
Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Φ.Ε. (‘Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος), Ακαδημίας 91-93, 4ος όροφος, την Τρίτη 28/9/2021 και ώρα 10:30 π.μ.