Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου Οργανωτικής Επιτροπής 17/09/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/9/2021 η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Πρωταθλήματος Τύπου «Βαγγέλης Αλυσανδράτος», παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, Γ.Γ.Α., Σ.Ε.Η., ΑΝΤ1, Alpha, Sportime, Action24 και Nova.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος, ενώ πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό είτε εμβολιασμού είτε νόσησης, αλλιώς θα πρέπει να προσκομίζουν rapid test 48 ωρών ή μοριακό test 72 ωρών. Όσοι δεν διαθέτουν κάτι από τα παραπάνω, υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους self test, το οποίο και θα πραγματοποιείται πριν την έναρξη της εκάστοτε αναμέτρησης και μόνο παρουσία του γιατρού του αγώνα. Καλό θα ήταν και οι εμβολιασμένοι με τους νοσήσαντες να κάνουν self test πριν από κάθε αγώνα, καθαρά για λόγους επιπλέον ασφάλειας.
 
Στη συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης, οι ενδιαφερόμενες ομάδες καλούνται να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και να δηλώσουν τους εκπροσώπους τους, ενώ οφείλουν να καταβάλουν το παράβολο συμμετοχής αξίας 150 ευρώ εντός των επόμενων τριών μηνών. Επίσης, θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη και συγκρότηση σε σώμα της νέας Οργανωτικής Επιτροπής, όπου το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι εκπρόσωποι των ομάδων.
 
Οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 28/9/2021 να καταθέσουν τα ρόστερ τους, μαζί με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ έως τις 5/10/2021 οφείλουν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά για την έκδοση νέων δελτίων, τα οποία είναι τα εξής: Αποδεικτικό προϋπηρεσίας στο φορέα εργασίας κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων έξι μηνών (πλήρης απασχόληση), βεβαίωση εργοδότη (με σφραγίδα και υπογραφή) ότι ο αθλούμενος εργάζεται στην επιχείρησή του κατά το ίδιο διάστημα, ένσημα των τελευταίων έξι μηνών, αντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας και μία φωτογραφία.
 
Καλώς εχόντων των πραγμάτων –και σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό- το Σούπερ Καπ μεταξύ Atromitistas.gr – Σπορ FM θα διεξαχθεί στις 9/10/2021, ενώ η έναρξη του νέου πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 16/10/2021.
 
Ορίστηκαν, τέλος, για το Σάββατο 18/9/2021 οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 
 9:00 π.μ. Atromitistas.gr – Σπορ FM
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9:00 π.μ. Sportime – ANT1
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. Γ.Γ.Α. – Σ.Ε.Η.
 
Τα συγκεκριμένα γήπεδα (Μελισσιών, Αργυρούπολης και Ελληνικού) είναι και αυτά που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος.
 
Κλείνοντας, η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία στον Διευθυντή Αγωνιστικού, κο Σοφιανό Μαράνο, για την ονομαστική του εορτή.
 
Η επόμενη συνεδρίαση (και όσες ακολουθήσουν μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Φ.Ε. (‘Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος), Ακαδημίας 91-93, 4ος όροφος, την Τρίτη 21/9/2021 και ώρα 10:30 π.μ.