Ειδήσεις
Συνεδρίαση οργανωτικής Επιτροπής 10/09/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/9/2021 η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία του Διευθυντή Αγωνιστικού Σοφιανού Μαράνου.

Θέμα συζήτησης ο τρόπος συμμετοχής των αθλουμένων στο νέο πρωτάθλημα, καθώς και οι συνθήκες διεξαγωγής του λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την παρουσία του COVID-19. Αποφασίστηκε ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης. Οι ανεμβολίαστοι θα υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους self-test, το οποίο θα κάνουν λίγο πριν την έναρξη της εκάστοτε αναμέτρησης και μόνο παρουσία του γιατρού του αγώνα. Όποιος δεν διαθέτει self-test δεν θα μπορεί να συμμετάσχει.
 
Οι ομάδες, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί στην προσεχή συνεδρίαση, οφείλουν να καταθέσουν τόσο τα ρόστερ τους όσο και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης των παικτών τους. Επίσης, πλην των αναπληρωματικών παικτών, επιτρέπεται αυστηρά και μόνο η παρουσία έως δύο ατόμων σε κάθε πάγκο, του προπονητή και του βοηθού προπονητή της ομάδας. Σε περίπτωση που μία ομάδα βρεθεί με περισσότερα από δύο άτομα στον πάγκο της, ο αγώνας είτε δεν θα ξεκινάει είτε θα διακόπτεται.
 
Παρακαλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα να παρευρεθούν διά των εκπροσώπων τους στην προσεχή συνεδρίαση. Αυτή θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15/9/2021 και ώρα 10:30 στο Mall του Αμαρουσίου μπροστά από τα Everest, μέχρι να βρεθεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει τις επόμενες συνεδριάσεις.