Ειδήσεις
Πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής 14/11/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/11/2019 η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Αυγή, Ntaskaspress.gr, Action 24, Βεργίνα TV, Sportime, iEfimerida, Γ.Γ.Α. και Atromitistas.gr. Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής, τα οποία είναι: Atromitistas.gr – Ntaskaspress.gr 3-0, Sportime – Αυγή 1-2, ANT1 - Action 24 1-1, Βεργίνα TV - Γ.Γ.Α. 0-7, Alpha – iEfimerida 6-0, Σ.Ε.Η. - Σπορ FM 2-1.

Ορίστηκαν, επίσης, για το Σάββατο 16/11/2019 τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Βεργίνα TV – Atromitistas.gr
11 π.μ. Αυγή - Ntaskaspress.gr
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9 π.μ. Action 24 - Sportime
11 π.μ. Γ.Γ.Α. - Σ.Ε.Η.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. iEfimerida - ANT1
11 π.μ. Σπορ FM – Alpha
 
Στην προηγούμενη συνεδρίαση, παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και εκπρόσωπος της ομάδας του Σπορ FM Νίκος Κατσαρός υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και μέλους της επιτροπής. Στη γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι, επειδή η ομάδα του Σπορ FM, της οποίας είμαι εκπρόσωπος, παραβίασε την προκήρυξη που προβλέπει ότι όλες οι ομάδες οφείλουν να εφαρμόζουν τις αποφάσεις της επιτροπής, για λόγους ηθικής τάξεως παραιτούμαι από τις θέσεις του Προέδρου και μέλους της επιτροπής».
 
Μετά την παραίτηση του κ. Κατσαρού, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στο πρωτάθλημά μας, τα υπόλοιπα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) προχώρησαν στις απαιτούμενες διαδικασίες για την εκλογή νέου Προέδρου, θέση στην οποία ομόφωνα εξελέγη ο εκπρόσωπος των Atromitistas.gr κος Γιώργος Κουτσούμπας. Τη θέση του ταμία αναλαμβάνει ο κος Τάσος Βαρβάτος (Sportime), ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι πλέον ο κος Άγγελος Τσάτσης (Βεργίνα TV).
 
Η νέα σύνθεση της οργανωτικής επιτροπής είναι πλέον η εξής:
Πρόεδρος: Κουτσούμπας Γιώργος
Αντιπρόεδρος: Μπόνης Χρήστος
Γραμματέας: Σταματάκος Γιώργος
Ταμίας: Βαρβάτος Τάσος
Τακτικό μέλος: Παππάς Κώστας
Αναπληρωματικά Μέλη: Τσάτσης Άγγελος, Νταβρής Αλέξανδρος
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 19/11/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.