Ειδήσεις
Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής 08/11/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5/11/2019 η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων. Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, τα οποία είναι: Ntaskaspress.gr – Alpha 4-0, Αυγή - Σ.Ε.Η. 0-3, Action 24 - Βεργίνα TV 6-0, Sportime – ANT1 1-2, iEfimerida - Γ.Γ.Α. 1-6, Σπορ FM – Atromitistas.gr 3-2.

Ορίστηκαν, επίσης, για το Σάββατο 9/11/2019 τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Atromitistas.gr – Ntaskaspress.gr
11 π.μ. Sportime – Αυγή
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9 π.μ. ANT1 - Action 24
11 π.μ. Βεργίνα TV - Γ.Γ.Α.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. Alpha – iEfimerida
11 π.μ. Σ.Ε.Η. - Σπορ
 
Σχετικά με το αίτημα που είχε υποβάλλει ο Σπορ FM για τη δυνατότητα συμμετοχής γυναικών στο Πρωτάθλημα Τύπου, η ολομέλεια αποφάσισε πως πρέπει να ισχύσει η απόφαση της οργανωτικής επιτροπής, η οποία ήταν αρνητική, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) όσο και την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, τα οποία δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή μικτών πρωταθλημάτων. Κατόπιν αυτού, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής –και εκπρόσωπος της ομάδας του Σπορ FM- Νίκος Κατσαρός υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και μέλους της επιτροπής, ενώ στην προσεχή συνεδρίαση θα γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του.
 
Παρακαλούνται, επίσης, οι ομάδες που δεν έχουν καταβάλει τη 2η δόση του παραβόλου συμμετοχής στο Πρωτάθλημα να το πράξουν άμεσα, καθώς ήδη τρέχει η προθεσμία καταβολής της 3ης και τελευταίας δόσης. Με το κλείσιμο και των τελευταίων εκκρεμοτήτων που αφορούν την έκδοση νέων δελτίων, ο εκπρόσωπος κάθε ομάδας οφείλει να προσκομίσει στην επιτροπή το ρόστερ με την τελική του μορφή.
 
Ο Αθλητικός Δικαστής τιμωρεί με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής τους ποδοσφαιριστές Κελεσίδη Ν. (Atromitistas.gr) και Σωτηρακόπουλο Ρ. (Σπορ FM).
 
Κλείνοντας, η οργανωτική επιτροπή και όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα Τύπου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του παλαιού διαιτητή και καθηγητή διαιτησίας, Περικλή Βασιλάκη. Ολόθερμα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 12/11/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.