Ειδήσεις
Μεταφέρεται η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής 01/10/2019

Η οργανωτική επιτροπή ενημερώνει ότι η προσεχής συνεδρίαση δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη λόγω της γενικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και, κατά συνέπεια, μεταφέρεται για την Πέμπτη 3/10/2019, στις 10:30 στα γραφεία του ΠΣΑΤ.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων να προσκομίσουν τα νέα δελτία, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία μετακίνησης των παικτών σε άλλη ομάδα. Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία έγκρισης των δικαιολογητικών για την έκδοση νέων δελτίων, αυτά θα πρέπει να κατατεθούν πλήρη σε φάκελο και χωρίς να λείπει κάποιο εξ αυτών, αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτά από την επιτροπή.
 
Το Σάββατο 5/10/2019 θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ μεταξύ του Πρωταθλητή της περασμένης σεζόν Alpha και του Κυπελλούχου ΑΝΤ1, στις 9:00 π.μ. στο Γήπεδο της Αργυρούπολης (Λαύρα), ενώ για τις 11 π.μ. έχει οριστεί η φιλική αναμέτρηση ΓΓΑ – Σπορ FM. Όσες ομάδες, τέλος, προχωρούν στο «κλείσιμο» φιλικών παιχνιδιών μεταξύ τους, θα πρέπει να ενημερώνουν το Γραμματέα της οργανωτικής επιτροπής, ώστε να γίνεται η επιλογή του γηπέδου, της ώρας έναρξης κτλ.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Πέμπτη 3/10/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.