Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου 27/09/2019

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/9/2019 η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου «Βαγγέλης Αλυσανδράτος», παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων.

Στη συνεδρίαση παρευρέθη και ο Διευθυντής Αγωνιστικού, κος Σοφιανός Μαράνος, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τους νέους κανονισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά τις αλλαγές, στις οποίες προχώρησαν UEFA και ΕΠΟ. Ο Κος Μαράνος μοίρασε έντυπο υλικό με τους νέους κανονισμούς στους εκπροσώπους των ομάδων, υλικό το οποίο υπάρχει διαθέσιμο και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.
 
Η οργανωτική επιτροπή υπενθυμίζει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των ρόστερ είναι η Τρίτη, 1/10/2019, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ομάδων που θα λάβουν τελικά μέρος και ακολούθως να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της περιόδου 2019-20. Στην προσεχή συνεδρίαση, θα εξεταστούν και τα δικαιολογητικά για την έκδοση νέων δελτίων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων οφείλουν να προσκομίσουν: α) πρωτότυπη βεβαίωση του εργοδότη, στην οποία θα αναγράφεται η ημερομηνία πρόσληψης του υπαλλήλου (παίκτη), καθώς επίσης και η σχέση εργασίας με το συγκεκριμένο Μέσο, ενώ η βεβαίωση αυτή θα φέρει σφραγίδα και υπογραφή του υπεύθυνου προσωπικού β) ένσημα των τελευταίων έξι (6) μηνών γ) ταυτότητα και δ) πρόσφατη φωτογραφία. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν πλήρη σε φάκελο ή ζελατίνα και χωρίς να λείπει κάποιο εξ αυτών, αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτά από την επιτροπή. Κάθε ομάδα, τέλος, έχει το δικαίωμα να δηλώσει το πολύ έναν (1) εν ενεργεία ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
 
Για το Σάββατο 28/9/2019 ορίστηκαν οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ): 9:00 π.μ. Atromitistas.gr - ΑΝΤ1
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: 9:00 π.μ. Action 24 - Σπορ FM
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 1/10/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.