Ειδήσεις
Εξελέγη και συγκροτήθηκε νέα Οργανωτική Επιτροπή 19/09/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/9/2019 η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου «Βαγγέλης Αλυσανδράτος», παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, Γ.Γ.Α., Action 24, Atromitistas.gr, Alpha, Αυγή, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV και ΑΝΤ1.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την ομαλή και εύρυθμη διεξαγωγή του νέου Πρωταθλήματος, ενώ υπενθυμίζεται πως η συνεδρίαση της Τρίτης 1/10/2019 αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των νέων ρόστερ, όπως και των δικαιολογητικών για έκδοση νέων δελτίων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων οφείλουν να προσκομίσουν: α) πρωτότυπη βεβαίωση του εργοδότη, στην οποία θα αναγράφεται η ημερομηνία πρόσληψης του υπαλλήλου (παίκτη), καθώς επίσης και η σχέση εργασίας με το συγκεκριμένο Μέσο, ενώ η βεβαίωση αυτή θα φέρει σφραγίδα και υπογραφή του υπεύθυνου προσωπικού β) ένσημα των τελευταίων έξι (6) μηνών γ) ταυτότητα και δ) πρόσφατη φωτογραφία. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν πλήρη σε φάκελο ή ζελατίνα και χωρίς να λείπει κάποιο εξ αυτών, αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτά από την επιτροπή. Κάθε ομάδα, τέλος, έχει το δικαίωμα να δηλώσει το πολύ έναν (1) εν ενεργεία ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
 
Έλαβαν, επίσης, χώρα οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας Οργανωτικής Επιτροπής. Εξελέγησαν οι ακόλουθοι και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:
 
Πρόεδρος: Κατσαρός Νίκος
Αντιπρόεδρος: Μπόνης Χρήστος
Γραμματέας: Σταματάκος Γιώργος
Ταμίας: Κουτσούμπας Γιώργος
Μέλος: Παππάς Κώστας
Αναπληρωματικά Μέλη: Βαρβάτος Τάσος, Νταβρής Αλέξανδρος
 
Για το Σάββατο 21/9/2019 ορίστηκαν οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9:00 π.μ. Atromitistas.gr – Action 24
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9:00 π.μ. ΑΝΤ1 – Γ.Γ.Α.
11:00 π.μ. iefimerida.gr – Sportime/Eurosport
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9:00 π.μ. Alpha - Σπορ FM
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη 25/9/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος. Θα παρευρεθεί και ο Διευθυντής Αγωνιστικού, κος Σοφιανός Μαράνος, ο οποίος θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για διάφορα θέματα, αλλά κυρίως για τις αλλαγές που έχουν προκύψει στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι να δώσουν το «παρών», ενώ όσες ομάδες δεν προχώρησαν στην καταβολή της πρώτης δόσης των 50 ευρώ του παραβόλου συμμετοχής τους στο νέο Πρωτάθλημα οφείλουν να προχωρήσουν στην τακτοποίηση της εκκρεμότητάς τους αυτής.