Ειδήσεις
Πρωταθλητής ο Alpha, Κυπελλούχος ο ΑΝΤ1 15/06/2019

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 8/6/2019 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης οι Τελικοί του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Τύπου, με το Κύπελλο για τη σεζόν 2018-19 να πηγαίνει στον ΑΝΤ1, ο οποίος επικράτησε του Σ.Ε.Η. με σκορ 3-1, ενώ Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε ο Alpha που επιβλήθηκε των Atromitistas.gr με 4-3 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 1-1). Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει τόσο τις τέσσερις ομάδες για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των τελικών, όσο και τους διαιτητές και το γιατρό του αγώνα για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τους Τελικούς τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Άρια Αγάτσα, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. Φώντας Χήτας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης Ιωάννης Γρηγορέας.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης 11/6/2019, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, Γ.Γ.Α., Action 24, Alpha, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV και Σ.Ε.Η., η οργανωτική Επιτροπή αφενός επικύρωσε τα αποτελέσματα των Τελικών Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αφετέρου αποφάσισε την επιβολή της ποινής αφαίρεσης δώδεκα (12) βαθμών από την ομάδα του Alpha από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, λόγω της εξαιρετικά απρεπούς συμπεριφοράς παικτών του στον ημιτελικό κόντρα στην ομάδα του Action 24.
 
Οι συνεδριάσεις της οργανωτικής επιτροπής θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τέλος Ιουνίου, με κύριο αντικείμενο τυχόν προτάσεις, σκέψεις και ιδέες που θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι των ομάδων ενόψει του προσεχούς Πρωταθλήματος και οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα ληφθούν υπόψιν κατά τη σύνταξη της νέας Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Τύπου, η οποία θα βρίσκεται σε ισχύ για την τριετία 2019-2022. Η επόμενη συνεδρίαση θα λάβει χώρα την Τρίτη 18/6/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.