Ειδήσεις
Πρόγραμμα τελικών Πρωταθλήματος και Κυπέλλου 05/06/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/6/2019 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, ANT1, Eurosport, Action 24, Alpha, Atromitistas.gr και Σ.Ε.Η. Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των αγώνων της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου, τα οποία είναι: Eurosport – Σ.Ε.Η. 0-3 και Action 24 – ΑΝΤ1 0-5.

Στον τελικό του Κυπέλλου θα αναμετρηθούν Σ.Ε.Η. και AΝΤ1, ενώ σε αυτόν του Πρωταθλήματος οι ομάδες των Atromitistas.gr και του Alpha. Το Σάββατο 8/6/2019 θα διεξαχθούν οι τελικοί των δύο διοργανώσεων στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης (Χαραυγιακού) με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
4:30 μ.μ. Τελικός Κυπέλλου: Σ.Ε.Η. - ANT1
6:30 μ.μ. Τελικός Πρωταθλήματος: Atromitistas.gr – Alpha
 
Οι ομάδες οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα. Το Φύλλο Αγώνα πρέπει να έχει συμπληρωθεί και παραδοθεί το αργότερο μισή ώρα πριν την έναρξη κάθε αναμέτρησης και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφονται μέχρι 22 (είκοσι δύο) ποδοσφαιριστές, 2 (δύο) μη ποδοσφαιριστές (π.χ. Προπονητής και Έφορος) και κανένας άλλος. Απαγορεύεται, επίσης, αυστηρά η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και πέριξ αυτού όλων όσοι φέρουν ποινή τιμωρίας ή αποκλεισμού στο Πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο. Τέλος, παρακαλούνται θερμά τόσο οι εκπρόσωποι των ομάδων όσο και οι διαιτητές να τηρήσουν αυστηρά την ώρα έναρξης του κάθε παιχνιδιού. Η διάρκεια κάθε αγώνα θα είναι 90 λεπτά (δύο ημίχρονα των 45’) ενώ, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, δεν προβλέπεται παράταση και οι ομάδες θα οδηγηθούν κατευθείαν στη διαδικασία των πέναλτι.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 11/6/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.