Ειδήσεις
Πρόγραμμα επαναληπτικών Play-Off και προημιτελικών Κυπέλλου 23/05/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/5/2019 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV, Atromitistas.gr, Alpha, Νέα Σελίδα, Σπορ FM, ANT1, Action 24, Γ.Γ.Α., Nova και Σ.Ε.Η. Τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων της Ημιτελικής Φάσης των play-off του Πρωταθλήματος, καθώς και της 1ης Φάσης του Κυπέλλου, είναι τα παρακάτω: ΑΝΤ1 - Atromitistas.gr 1-3 (Π), Action 24 – Alpha (*) (Π) (η ομάδα του Action 24 κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης), Γ.Γ.Α. – Σ.Ε.Η. 2-2 (9-10 πεν.) (Κ), Eurosport - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV 4-1 (Κ) και Nova – Σπορ FM 0-3 (άνευ αγώνος, καθώς η ομάδα της Nova εμφανίστηκε με 8 παίκτες και δεν συμπλήρωνε, έτσι, τον απαιτούμενο αριθμό των 9 παικτών για να ξεκινήσει το παιχνίδι) (K). Στα Προημιτελικά του Κυπέλλου προκρίθηκαν οι Σ.Ε.Η., Eurosport, Σπορ FM και Νέα Σελίδα, ενώ από την κλήρωση που ακολούθησε προέκυψαν τα ζευγάρια  Σ.Ε.Η.- Σπορ FM και Eurosport - Νέα Σελίδα.

Σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε η ομάδα του Action 24 για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Alpha, η Οργανωτική Επιτροπή –λαμβάνοντας υπόψιν ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν- αποφάσισε ομόφωνα ότι το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των δύο αυτών ομάδων που διεξήχθη στις 18/5/2019 θεωρείται ως μη γενόμενο. Κατά συνέπεια, Alpha και Action 24 θα αγωνιστούν εκ νέου το προσεχές Σάββατο 25/5/2019 και ο νικητής που θα προκύψει θα προκριθεί στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής του Alpha Αχιλλέας Αναστασιάδης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.
 
Οι επαναληπτικοί αγώνες της Ημιτελικής Φάσης του Πρωταθλήματος, μαζί με τους Προημιτελικούς του Κυπέλλου θα διεξαχθούν το Σάββατο 25/5/2019 με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Νέα Σελίδα – Eurosport (Κ)
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9 π.μ. Alpha – Action 24 (Π)
11 π.μ. Σ.Ε.Η. – Σπορ FM (K)
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. Atromitistas.gr – ΑΝΤ1 (Π)
 
Τέλος, ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σ.Ε.Η. Γεροντιδάκη Γ. ποινή αποκλεισμού έξι (6) αγωνιστικών.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 28/5/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.