Ειδήσεις
Πρόγραμμα 20ης αγωνιστικής 28/03/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/3/2019 στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ. η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Γ.Γ.Α., ΑΝΤ1, Action 24, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV, Leftistas και Σπορ FM.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα εξής: Atromitistas.gr – Eurosport 4-3, Σ.Ε.Η. - Γ.Γ.Α. 0-0, Σπορ FM – ANT1 0-1, Alpha - Action 24 1-1, Nova - Νέα Σελίδα 3-0. Η αναμέτρηση Leftistas - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV διεκόπη στο ημίχρονο, κατόπιν ένστασης που υπέβαλε η ομάδα Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV.
 
Το Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις 30/3/2019 με την 20η αγωνιστική και με τις παρακάτω αναμετρήσεις:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Nova
11 π.μ. Νέα Σελίδα - Σ.Ε.Η.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 8:30 π.μ. ΑΝΤ1 – Alpha
10:30 π.μ. Action 24 - Atromitistas.gr
 
Παρακαλούνται θερμά οι συμμετέχουσες ομάδες στα παιχνίδια της Αργυρούπολης να προσέλθουν εγκαίρως, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στις ώρες έναρξης των παιχνιδιών και το παραπάνω ωράριο να τηρηθεί αυστηρά.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. Γ.Γ.Α.- Σπορ FM
11 π.μ. Eurosport – Leftistas
 
Σχετικά με τον αγώνα Leftistas - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV που διεξήχθη το Σάββατο 16/3/2019, και στο οποίο η ομάδα Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV υπέβαλε ένσταση για πλαστοπροσωπία κατά παίκτη των Leftistas, η Οργανωτική Επιτροπή –σε έκτακτη συνεδρίασή της και αφού έλαβε υπόψιν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον προαναφερθέντα αγώνα- αποφάσισε τα εξής: Κάνει δεκτή την ένσταση της ομάδας Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV για πλαστοπροσωπία παίκτη των Leftistas, κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της με σκορ 3-0 και αφαιρεί 5 (πέντε) βαθμούς από την ομάδα των Leftistas. Η ομάδα των Leftistas θα μπορεί –εφόσον το επιθυμεί, αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη της εκάστοτε αντίπαλης ομάδας- να συμμετάσχει στους τρεις εναπομείναντες αγώνες, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το μεταξύ τους αποτέλεσμα, καθώς θα πρόκειται για αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα. Η αντίπαλη ομάδα, στην οποία θα κατακυρώνονται οι τρεις βαθμοί, θα πρέπει να ενημερώνει την Οργανωτική Επιτροπή μια μέρα πριν (το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής) σχετικά με το αν επιθυμεί να αγωνιστεί ή όχι.
 
Η ομάδα των Leftistas δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα ακυρωθούν όλα τα δελτία που είχαν εκδοθεί για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Σε πιθανή αίτησή της για συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, θα πρέπει να εκδοθούν νέα δελτία με νέα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την Προκήρυξη που θα ισχύει τότε.
 
Κλείνοντας, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής εκφράζουν τα θερμότερά τους συλλυπητήρια στο Χρήστο Σωτηρακόπουλο και την οικογένειά του για το θάνατο της συζύγου του. Ανακοινώνεται δε πως στις αναμετρήσεις του προσεχούς Σαββάτου 30/3/2019, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 2/4/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.