Ειδήσεις
Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής 07/02/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5/2/2019 στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ. η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων ΑΝΤ1, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV, Σ.Ε.Η., Γ.Γ.Α., Nova, Atromitistas.gr, Σπορ FM και Action 24.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα εξής: Nova - Σ.Ε.Η. 4-0, Atromitistas.gr – Alpha 2-0, Eurosport - ΑΝΤ1 0-3, Νέα Σελίδα – Action 24 0-4, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Γ.Γ.Α. 0-7, Leftistas - Σπορ FM 1-5.
 
Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται το Σάββατο 9/2/2019 με την 15η αγωνιστική και τις παρακάτω αναμετρήσεις:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Atromitistas.gr - Νέα Σελίδα
11 π.μ. Alpha – Leftistas
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9 π.μ. Γ.Γ.Α. – Eurosport
11 π.μ. Σ.Ε.Η. - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. ΑΝΤ1 - Action 24
11 π.μ. Σπορ FM - Nova
 
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τον Διευθυντή Αγωνιστικού Σοφιανό Μαράνο, τυχερό της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, ο οποίος δεν παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ που είχε προβλεφθεί, αλλά προτίμησε να το δωρίσει στην Επιτροπή για τα λειτουργικά της έξοδα.
 
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, κάθε ομάδα δικαιούται να έχει στο ρόστερ της έναν και μόνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Παρακαλούνται, για το λόγο αυτό, οι εκπρόσωποι των ομάδων να δηλώσουν στην επόμενη συνεδρίαση τους παίκτες που πληρούν την παραπάνω συνθήκη. Οι ομάδες, επίσης, υποχρεούνται –πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα Προκήρυξη- να έχουν σε κάθε παιχνίδι και άνα πάσα χρονική στιγμή στην ενδεκάδα τους τουλάχιστον τρεις παίκτες, οι οποίοι να φέρουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου.
 
Επισημαίνεται, τέλος, για πολλοστή φορά από την Οργανωτική Επιτροπή ότι οι εκπρόσωποι των ομάδων φέρουν την ευθύνη της συμπλήρωσης του εκάστοτε Φύλλου Αγώνα, ενώ οι διαιτητές έχουν την υποχρέωση να προχωρούν στον έλεγχο του Φ.Α. και τη σωστή συμπλήρωσή του με τις αλλαγές και ό,τι άλλο λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της κάθε αναμέτρησης. Οι διαιτητές, επιπροσθέτως, θα πρέπει να τηρούν με ακρίβεια τον προβλεπόμενο χρόνο διάρκειας κάθε παιχνιδιού (2 ημίχρονα των 40΄ έκαστο).
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 12/2/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.