Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου 12/01/2019

Η οργανωτική επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου ενημερώνει ότι, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της ακαταλληλότητας των γηπέδων, προχώρησε στην αναβολή της 12ης αγωνιστικής, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα, Σάββατο 12/1/2019. Όλοι οι αγώνες μετατίθενται για το προσεχές Σάββατο, 19/1/2019.

Και μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση:
 
Το Πρωτάθλημα Τύπου έχασε τον πιο ένθερμο «οπαδό» του. Ο Δημήτρης Μηλιδώνης, από το πρωί του Σαββάτου, δεν είναι πια ανάμεσά μας και η απουσία του θα είναι σίγουρα αισθητή για όλους μας. Για πάνω από μια εικοσαετία παρακολουθούσε ανελλιπώς τα παιχνίδια, στα οποία αγωνιζόταν ο γιος του, Θανάσης, και η παρουσία του ήταν μια ξεχωριστή τιμή για το πρωτάθλημά μας. Μπορεί να «έφυγε», αλλά είναι δεδομένο ότι –και από εκεί που θα βρίσκεται- θα συνεχίσει να παρακολουθεί κάθε Σάββατο τα παιχνίδια του Θανάση και, με την ίδια αυστηρότητα, θα του κάνει παρατηρήσεις γιατί δεν σούταρε να σκοράρει και προτίμησε να δώσει πάσα.
 
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:30 στο Κοιμητήριο Παπάγου. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, από τη δική μας μεριά, είναι να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στα παιχνίδια του ερχόμενου Σαββάτου 19/1/2019, καθώς και να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.