Ειδήσεις
Πρόγραμμα 2ης αγωνιστικής 12/10/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/10/2018 στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ. η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Action 24, ANT1, Atromitistas.gr, Γ.Γ.Α., Leftistas, Νέα Σελίδα, Nova, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV, Σ.Ε.Η. και Σπορ FM.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα εξής: Σ.Ε.Η. – Atromitistas.gr 1-4, Eurosport – Νέα Σελίδα 1-1, ΑΝΤ1 – Nova 4-0, Γ.Γ.Α. – Leftistas 5-1, Σπορ FM - Alpha 2-1 και Action 24 - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV 5-0.
 
Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται το Σάββατο 13/10/2018 με τις παρακάτω αναμετρήσεις:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Eurosport – Action 24
11 π.μ. Atromitistas.gr – Σπορ FM
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9 π.μ. Nova – Γ.Γ.Α.
11 π.μ. Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV – ΑΝΤ1
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. Leftistas – Σ.Ε.Η.
11 π.μ. Νέα Σελίδα - Alpha
 
H Επιτροπή υπενθυμίζει προς όλες τις ομάδες ότι πρέπει να τηρείται αυστηρά η ώρα έναρξης κάθε αγώνα, ώστε το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται ομαλά και να μη δημιουργούνται προβλήματα με τα γήπεδα που χρησιμοποιούνται. Υπεύθυνοι για την τήρηση των παραπάνω είναι οι εκπρόσωποι των ομάδων και οι διαιτητές. Οι εκπρόσωποι των ομάδων υποχρεούνται, επίσης, να συμπληρώνουν σωστά το Φύλλο Αγώνα και να το παραδίδουν στο διαιτητή πριν την έναρξη του παιχνιδιού και όχι κατά τη διάρκεια ή στη λήξη. Τέλος, αν δύο οι περισσότερες ομάδες υποβάλλουν αίτημα προς την Επιτροπή ζητώντας την ίδια ώρα έναρξης ή το ίδιο γήπεδο διεξαγωγής, θα πραγματοποιείται κλήρωση προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.
 
Αποφασίστηκε, ακόμα, από την Ολομέλεια του Πρωταθλήματος Τύπου ότι τα δελτία που είχαν κατατεθεί στην Οργανωτική Επιτροπή τα προηγούμενα χρόνια ως ανενεργά θεωρούνται έγκυρα και μπορούν οι ομάδες να χρησιμοποιήσουν νομίμως όποια από αυτά επιθυμούν, με την έναρξη του Πρωταθλήματος, και να τα επαναφέρουν στα ρόστερ τους. Τα υπόλοιπα δελτία θα καταγραφούν με ευθύνη της Επιτροπής και θα παραμείνουν στο αρχείο.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 16/10/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.