Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου 27/09/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25/9/2018 στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ. η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, Γ.Γ.Α., ΑΝΤ1, Nova, Eurosport, Alpha, Σ.Ε.Η., Action 24, Βήμα/Νέα, Atromitistas.gr, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV, Left και G Radio. Ο εκπρόσωπος της τελευταίας ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση, ενώ οι παίκτες του G Radio είναι ελεύθεροι να απορροφηθούν από άλλες ομάδες.

Αποφασίστηκε, επίσης, να μεταφερθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος μία εβδομάδα αργότερα, ώστε οι ομάδες να διευθετήσουν τυχόν εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση των ρόστερ τους. Τελευταία προθεσμία για την υποβολή ρόστερ και δελτίων θα είναι η συνεδρίαση της προσεχούς εβδομάδας. Με απόφαση, επίσης, της Ολομέλειας, οι ομάδες είναι επιφορτισμένες με το καθήκον να πληρώνουν τα γήπεδα και τους διαιτητές με τη λήξη των αγώνων τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τη βαθμολογία τους.
 
Η φετινή σεζόν άνοιξε και επίσημα το Σάββατο 22/9/2018 με τον αγώνα του Σούπερ Καπ μεταξύ Action 24 και Nova, που βρήκε νικήτρια ομάδα του Action 24 με σκορ 2-0.
 
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής να έχει ως εξής: Eurosport - Βήμα/Νέα, Action 24 - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα, ΑΝΤ1 – Nova, Γ.Γ.Α. – Left, Σ.Ε.Η. – Atromitistas.gr και Σπορ FM- Alpha. Οι ώρες έναρξης και τα γήπεδα διεξαγωγής θα οριστούν στη συνεδρίαση της προσεχούς εβδομάδας. Τέλος, το Σάββατο 29/9/2018 θα διεξαχθούν οι παρακάτω  φιλικές αναμετρήσεις:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Alpha – Eurosport
11 π.μ. Βήμα/Νέα - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9 π.μ. Σπορ FM – ANT1
11 π.μ. Σ.Ε.Η. – Action 24
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. ΓΓΑ - Nova
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη 3/10/2018 και ώρα 10:30 π.μ. (στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος), στην οποία οι ομάδες καλούνται να καταβάλουν την πρώτη δόση των 50 ευρώ έναντι του παραβόλου  συμμετοχής τους στο νέο Πρωτάθλημα.