Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου 14/09/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/9/2018 η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, Γ.Γ.Α., ΑΝΤ1, Nova, Eurosport, Alpha, Σ.Ε.Η., Action 24, Βήμα/Νέα, Atromitistas.gr, Left Media και G Radio.

Μαζί με τις αιτήσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, οι ομάδες καλούνται -στη συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης 18/9/2018- να καταθέσουν τα νέα ρόστερ τους, όπου πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου και η ιδιότητα κάθε παίκτη (Δημοσιογράφος, Τεχνικός ή Τιμής Ένεκεν), καθώς και αν πρόκειται για νέο δελτίο ή μεταγραφή από άλλη ομάδα. Πρέπει, επίσης, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση νέων δελτίων, αλλά και να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, ώστε να γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των συμμετεχόντων και να μη δημιουργηθούν οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
 
Έλαβαν, επίσης, χώρα οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας Οργανωτικής Επιτροπής, διαδικασία από την οποία εξελέγησαν οι ακόλουθοι και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής: 
 
Πρόεδρος: Κατσαρός Νίκος
Αντιπρόεδρος: Μπόνης Χρήστος
Γραμματέας: Σταματάκος Γιώργος
Ταμίας: Κουτσούμπας Γιώργος
Μέλος: Παππάς Κώστας
Αναπληρωματικά Μέλη: Βαρβάτος Τάσος, Νταλούκας Απόστολος, Νταβρής Αλέξανδρος
 
Η νέα Οργανωτική Επιτροπή εύχεται υγεία και καλή σεζόν σε όλους τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα Τύπου, ενώ προσδοκά σε αγαστή συνεργασία μαζί τους, ώστε να ελαχιστοποιηθούν –αν όχι να εξαλειφθούν- τυχόν αντιξοότητες και η σεζόν 2018-19 να κυλήσει σε άψογες συνθήκες και αμιγώς αθλητικά πλαίσια.
 
Αποφασίστηκε, ακόμα, ότι το Σούπερ Καπ μεταξύ Action 24 και Nova θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/9/2018, σε ώρα και γήπεδο που θα ανακοινωθούν προσεχώς από την Επιτροπή. Ορίστηκαν, τέλος, οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 9 π.μ. Atromitistas.gr – Eurosport
11 π.μ. Nova – Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ)
 9 π.μ. ΑΝΤ1 – Σ.Ε.Η.
11 π.μ. Left Media – Βήμα/Νέα
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
 9 π.μ. Γ.Γ.Α. – Action 24
11 π.μ. Alpha – Σπορ FM
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 18/9/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.