Ειδήσεις
Καλό καλοκαίρι! 07/07/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/7/2018 η τελευταία συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου «Βαγγέλης Αλυσανδράτος», παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, Γ.Γ.Α., Nova και Action 24.

Έγινε απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στο επόμενο Πρωτάθλημα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς που στιγμάτισαν τη φετινή διοργάνωση, με αποκορύφωμα τα δύο επεισόδια, όπου ετέθη σε σοβαρό κίνδυνο η ζωή δύο συναθλητών μας και τα οποία είχαν, ευτυχώς, αίσια κατάληξη. Η επιτροπή εύχεται, ενόψει του προσεχούς Πρωταθλήματος, να έχουν όλοι πριν και πρώτα απ’ όλα την υγεία τους, ώστε να μπορούμε εκ νέου να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, χωρίς άλλες σκέψεις.
 
Η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει, επίσης, την ομόφωνη απόφασή της για την ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή της Nova Γιώργου Χουλιάρα για δύο έτη. Η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και, μετά την παρέλευση του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η τότε οργανωτική επιτροπή θα αποφασίσει για το αν το εν λόγω δελτίο θα τεθεί εκ νέου σε ισχύ ή όχι.
 
Η επόμενη συνεδρίαση, και πρώτη για τη σεζόν 2018-2019, θα λάβει χώρα την Τρίτη 4/9/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ,  Ασκληπιού 3,  2ος όροφος. Καλό καλοκαίρι σε όλους!