Ειδήσεις
Πρωταθλητής το Action 24 και Κυπελλούχος η Nova 13/06/2018

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9/6/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» οι Τελικοί του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος Τύπου «Βαγγέλης Αλυσανδράτος». Πρωταθλήτρια για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αναδείχθηκε η ομάδα του Action 24, η οποία –μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι- επικράτησε του ΑΝΤ1 με 4-2 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 2-2), ενώ το Κύπελλο πήγε στη Nova που νίκησε τους Atromitistas.gr με σκορ 1-0.

Τους Τελικούς τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων,  ο κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Δήμου Καλλιθέας «Γιάννης Γάλλος», ο Πρόεδρος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ κ.κ. Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος και Φώντας Χήτας αντίστοιχα, καθώς και ο τέως Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, κος Σωτήρης Τριανταφύλλου.
 
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στους Τελικούς, ιδιαιτέρως δε τη Δημοτική Αρχή και τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του Δήμου Καλλιθέας για την παραχώρηση του γηπέδου και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
 
Ο Αθλητικός Δικαστής, τέλος, επιβάλλει ποινή αποκλεισμού οκτώ (8) αγωνιστικών στον προπονητή των Atromitistas.gr Ιωάννη Λάβδα
 
Οι συνεδριάσεις της οργανωτικής επιτροπής θα συνεχιστούν κανονικά, με κύριο αντικείμενο τυχόν προτάσεις, σκέψεις και ιδέες που θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι των ομάδων ενόψει του προσεχούς Πρωταθλήματος. Η επόμενη συνεδρίαση θα λάβει χώρα την Τρίτη 19/6/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος
 
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της σεζόν 2018-19!