Ειδήσεις
Το Σάββατο (9/6) οι τελικοί Πρωταθλήματος και Κυπέλλου 07/06/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5/6/2018 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων ANT1, Action 24, Γ.Γ.Α. και Nova. Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των αγώνων της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου, τα οποία είναι: Atromitistas.gr – Σπορ FΜ 1-0 και Γ.Γ.Α. – Nova 3-4.

Στον τελικό του Κυπέλλου θα αναμετρηθούν οι ομάδες Nova και Atromitistas.gr, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε αυτόν του Πρωταθλήματος έχουν προκριθεί ΑΝΤ1 και Action 24. Το Σάββατο 9/6/2018 –και στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης»- θα διεξαχθούν οι τελικοί των δύο διοργανώσεων με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
4:00 μ.μ. Τελικός Κυπέλλου: Atromitistas.gr - Nova
 
6:00 μ.μ. Τελικός Πρωταθλήματος: ANT1 – Action 24
 
Στο περιθώριο των τελικών θα λάβουν χώρα και οι εξής βραβεύσεις:
 
Βραβείο Ήθους στις ομάδες Eurosport και Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV, για την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια  της αγωνιστικής περίοδου 2017-18.
 
Στον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Τύπου ‘Αγγελο Φλαμιάτο, της ομάδας του Action 24.
 
Στο γιατρό κο Γεώργιο Ντούλα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στη διάρκεια των αγώνων.
 
Στον παράγοντα και παλαίμαχο διαιτητή Βαγγέλη Γιαννακουδάκη για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
 
Τιμητική πλακέτα στη μνήμη του αείμνηστου συμπαίκτη και φίλου Γεώργιου Μικρούδη.
 
Στον οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Δήμου Καλλιθέας «Γιάννης Γάλλος» για την συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή των τελικών.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 12/6/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.
 
Σημαντική Υπενθύμιση: Oι ομάδες που θα αγωνιστούν στους Τελικούς του Σαββάτου οφείλουν να έχουν εκ των προτέρων προμηθευτεί και εφοδιαστεί με νερά (τα οποία θα τοποθετηθούν στα ψυγεία του γηπέδου) ή με ό,τι άλλο θεωρούν απαραίτητο.