Ειδήσεις
Πρόγραμμα ημιτελικών Play-off και πρώτης φάσης Κυπέλλου 10/05/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/5/2018 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Βήμα/Νέα, ANT1, Action 24, Γ.Γ.Α., Attromitistas.gr, Eurosport και Ανατολική Ακτή. Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αγώνων της Προημιτελικής Φάσης των play-off του Πρωταθλήματος, τα οποία είναι τα παρακάτω: Atromitistas.gr – Σ.Ε.Η. 1-1, Action 24 – Γ.Γ.Α. 0-1, ANT1 – Alpha 2-1 και Nova – Σπορ FM 2-2 (8-9 πέν.).

Στην Ημιτελική Φάση προκρίθηκαν οι ομάδες Atromitistas.gr, Action 24, ANT1 και Σπορ FM, όπου κατόπιν κλήρωσης οι Atromitistas.gr θα βρουν απέναντί τους το Action 24 και ο ANT1 τον Σπορ FM. Διεξήχθη, επίσης, και η κλήρωση της 1ης Φάσης του Κυπέλλου, από την οποία προέκυψαν οι αναμετρήσεις: Βήμα/Νέα - Γ.Γ.Α., Ανατολική Ακτή – Σ.Ε.Η., Nova - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV και Alpha – Eurosport. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του Κυπέλλου είναι μονοί και, σε περίπτωση, ισόπαλου αποτελέσματος, οι ομάδες θα οδηγηθούν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.
 
Τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο συνεχίζονται το Σάββατο 12/5/2018, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. Alpha – Eurosport (Κύπελλο)
11 π.μ. Βήμα/Νέα – Γ.Γ.Α. (Κύπελλο)
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ):
 9 π.μ. Action 24 – Atromitistas.gr (Πρωτάθλημα)
11 π.μ. Σπορ FM – ANT1 (Πρωτάθλημα)
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. Nova - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV (Κύπελλο)
11 π.μ. Ανατολική Ακτή – Σ.Ε.Η. (Κύπελλο)
 
Την Παρασκευή 11/5/2018, στις 10 το βράδυ, και στο χώρο των γηπέδων 5x5 του Δημοτικού Σταδίου Μελισσίων θα λάβει χώρα ένας σημαντικός φιλικός αγώνας, στον οποίο ομάδα αθλητικών συντακτών που καλύπτουν τα ρεπορτάζ Α.Ε.Κ. και Π.Α.Ο.Κ. θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μικτή του Πρωταθλήματος Τύπου. Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Τ.
 
Ο Αθλητικός Δικαστής, τέλος, επιβάλλει ποινή αποκλεισμού έξι (6) αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή Καρμάτη Π. της ομάδας του Σ.Ε.Η.
 
Επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 15/5/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.