Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου 23/03/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/3/2018 η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Action 24, Ανατολική Ακτή, ANT1, Γ.Γ.Α. και Σ.Ε.Η.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 19η αγωνιστικής, τα οποία είναι τα παρακάτω: 
Action 24 - Σπορ FM 4-0, Σ.Ε.Η.- Atromitistas.gr 3-1, ANT1 – Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV 7-1, Βήμα/Νέα – Alpha 4-2, Ανατολική Ακτή – Nova 1-7, Eurosport - Γ.Γ.Α. 0-3 (άνευ αγώνος, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα του Eurosport).
 
Το Σάββατο 24/3/2018 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 15η αγωνιστικής Alpha - Action 24 και Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Atromitistas.gr που δεν είχαν διεξαχθεί, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: 
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 9 π.μ. Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Atromitistas.gr
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ): 9 π.μ. Alpha - Action 24
 
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το Σάββατο 31/03/2017 με το πλήρες πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (20ης)να ανακοινώνεται σε προσεχές Δελτίο Τύπου.
 
Την περασμένη Κυριακή 18/3 πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της Μικτής Πρωταθλήματος Τύπου-ΠΣΑΤ και ομάδας του Δήμου Λάρνακας στο γήπεδο του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», αγώνας τον οποίο τίμησαν με την παρουσία τους οι αξιότιμοι Δήμαρχοι Καλλιθέας και Λάρνακας. Δυστυχώς, παρατηρήθηκε το λυπηρό φαινόμενο της μη επαρκούς προσέλευσης παικτών για λογαριασμό της Μικτής, κάτι που ελπίζουμε να μην επαναληφθεί σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον. Συμμετείχαν, πιο συγκεκριμένα, οι: Τριανταφύλλου Σ. (Πρόεδρος Π.Σ.Α.Τ.), Σωτηρακόπουλος Ρ., Πάντας Σ. και Χελάκης Γ. (Σπορ FM), Αργυρόπουλος Η. (Βήμα/Νέα), Φλώρος Γ. (Alpha), Μπόνης Χ. (Action 24), Νικολαϊδης Δ. και Αϊβάζης Γ. (Σ.Ε.Η.), καθώς και οι Μπαλτάς Ι., Τσιπάς Φ., Λαβασίδης Η., Πάνου Μ., Πολυχρονίδης Γ., Σταματάκος Γ. (Γ.Γ.Α.). Χρέη προπονητή της Μικτής ανέλαβε ο κος Νίκος Κατσαρός. Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον κο Σοφιανό Μαράνο για τη διευκόλυνση που παρείχε στη συμμετοχή διαιτητών και γιατρού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
 
Η ημερομηνία και η ώρα της επόμενης συνεδρίασης θα γίνουν γνωστές στο επόμενο Δελτίο Τύπου.
 
Υ.Γ. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Προέδρου μας Βαγγέλη Αλυσανδράτου, ο οποίος μας λείπει τόσο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, ειλικρινά, να είμαστε αντάξιοι συνεχιστές του έργου του.