Ειδήσεις
Πρόγραμμα 17ης αγωνιστικής 02/03/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/2/2018 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Atromitistas.gr, Action 24, Ανατολική Ακτή, Βήμα/Νέα, ANT1, Γ.Γ.Α. και Σπορ FM.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των τριών αναμετρήσεων που διεξήχθησαν για την 15η αγωνιστική και τα οποία είναι τα παρακάτω: Γ.Γ.Α. - ANT1  2-2, Eurosport - Σπορ FM  0-4 και Nova – Σ.Ε.Η. 0-2. Οι αγώνες που δεν έγιναν στο γήπεδο της Αργυρούπολης (Alpha - Action 24 και Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Atromitistas.gr) λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018. Για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Βήμα/Νέα - Ανατολική Ακτή, οι οποίες αδικαιολόγητα δεν προσήλθαν στο γήπεδο των Μελισσίων, ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε την επιβολή της ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών σε αμφότερες τις ομάδες. 
               
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το Σάββατο 3/3/2018 με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής και με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: 
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. ANT1 – Eurosport
11 π.μ. Atromitistas.gr - Γ.Γ.Α.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ):
 9 π.μ. Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Nova
11 π.μ. Σπορ FM – Alpha
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ.  Action24 - Ανατολική Ακτή
11 π.μ. Σ.Ε.Η.- Βήμα/Νέα
 
Υπενθυμίζεται για πολλοστή φορά στους εκπροσώπους όλων των ομάδων ότι αρμόδια για τη διεξαγωγή ή αναβολή μιας αγωνιστικής είναι η οργανωτική επιτροπή και μόνο. Επίσης, μοναδικός υπεύθυνος για την τέλεση ή μη ενός αγώνα είναι ο διαιτητής της εκάστοτε αναμέτρησης. Κανείς άλλος δεν μπορεί –και δεν δικαιούται- να παίρνει ανεύθυνες και αυθαίρετες πρωτοβουλίες.
 
Παρακαλούνται, τέλος, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής –Τακτικά και Αναπληρωματικά- καθώς και οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων να παρευρεθούν στην επόμενη συνεδρίαση, την Τρίτη 6/3/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ,  Ασκληπιού 3,  2ος όροφος. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.