Ειδήσεις
Πρόγραμμα 13ης αγωνιστικής 25/01/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/1/2018 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Action 24, Atromitistas.gr, Ανατολική Ακτή, Γ.Γ.Α. και Σπορ FM.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα παρακάτω: Σπορ FM - Βήμα/Νέα 3-0, Σ.Ε.Η. – ANT1 1-1, Eurosport - Action 24 1-4, Nova – Alpha 1-2, Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Γ.Γ.Α. 0-4, Atromitistas.gr - Ανατολική Ακτή 5-1.
 
Οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο 27/1/2018 με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. ANT1 - Atromitistas.gr
11 π.μ. Βήμα/Νέα - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ):
 9 π.μ. Alpha - Eurosport
11 π.μ. Action24 - Σ.Ε.Η.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. Γ.Γ.Α. – Nova
11 π.μ. Ανατολική Ακτή - Σπορ FM
 
Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 1 (μίας) αγωνιστικής στον ποδοσφαιριστή Ανδρικόπουλο (Alpha) και 4 (τεσσάρων) αγωνιστικών στους ποδοσφαιριστές Κουκουράβα (Alpha) και Κασινάκη (Nova).
 
Η οργανωτική επιτροπή, επίσης: Eυχαριστεί θερμά την εταιρεία Football Pro για την ευγενική προσφορά της προς την «τυχερή» ομάδα της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (ΑΝΤ1).
 
Εύχεται στο φίλο και συνάδελφο Άρη Καραϊσκο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Nova – Alpha.
 
Ενημερώνει τους εκπροσώπους των ομάδων ότι την Κυριακή 18/3/2018 και ώρα 13:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ της Μικτής Πρωταθλήματος Τύπου-ΠΣΑΤ και της ομαδας του Δήμου Λάρνακας.
 
Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Τρίτη 30/1/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η οργανωτική επιτροπή προβαίνει για τελευταία φορά στην παρακάτω ανακοίνωση: Οι ομάδες που δεν συμπληρώνουν σωστά το Φύλλο Αγώνα (αρχηγό ομάδας και υπογραφές αρχηγών, ιδιότητες παικτών, αριθμό δελτίου και αριθμό φανέλας) θα τιμωρούνται βάσει της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Τύπου 2017-2018 και χωρίς άλλη προειδοποίηση. Οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων παρακαλούνται να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα παραπάνω, ώστε να αποφεύγονται παράπονα και διαμαρτυρίες στις προσεχείς συνεδριάσεις.