Ειδήσεις
Πρόγραμμα 12ης αγωνιστικής 18/01/2018

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/1/2018 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Atromitistas.gr, ANT1, Ανατολική Ακτή, Σ.Ε.Η., Γ.Γ.Α., Σπορ FM, Nova, Βήμα/Νέα.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα παρακάτω: Atromitistas.gr – Alpha 2-1, ANT1 – Ανατολική Ακτή 7-1, Σ.Ε.Η. - Γ.Γ.Α. 4-5, Σπορ FM – Nova 4-1, Eurosport - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV 3-2, Action24 - Βήμα/Νέα 1-6.
 
Οι αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής –και πρώτης για το δεύτερο γύρο- θα διεξαχθούν το Σάββατο 20/1/2018 με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: 
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. Atromitistas.gr - Ανατολική Ακτή
11 π.μ. Σ.Ε.Η. – ANT1
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ):
 9 π.μ. Nova – Alpha
11 π.μ. Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV - Γ.Γ.Α.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. Eurosport - Action 24
11 π.μ. Σπορ FM - Βήμα/Νέα
 
Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 1 (μίας) αγωνιστικής στον ποδοσφαιριστή Παπαβασιλείου Γρ. (ΑΝΤ1) και 6 (έξι) αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή Τσιριγώτη Στ. (Alpha).
 
Με το τέλος της συνεδρίασης, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η οποία ήταν ευγενική προσφορά του κου Θανάση Μηλιδόνη, εκ των ιδιοκτητών των καταστημάτων «Απολλώνιον» (Διευθύνσεις καταστημάτων: 1) 25ης Μαρτίου 25, Κηφισιά 2) Ερμού 2 και Βας. Όλγας, Μαρούσι  3) Κηφισίας 72, Μαρούσι), τον οποίο η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Το τυχερό φλουρί «έπεσε» στην ομάδα του ΑΝΤ1, ενώ η οργανωτική επιτροπή εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες Καλή Χρονιά με Υγεία.
 
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα τελικά ρόστερ των ομάδων, αυτά δηλαδή που προέκυψαν μετά και τη μεταγραφική περίοδο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της διακοπής του Πρωταθλήματος, θα πρέπει να απαρτίζονται είτε από παίκτες που υπήρχαν εξαρχής στα ρόστερ του Σεπτεμβρίου είτε από παίκτες που μετακινήθηκαν στις αντίστοιχες ομάδες κατά τη μεταγραφική περίοδο αυτή. Η ομάδα, στο ρόστερ της οποίας θα διαπιστωθεί αλλοίωση σε ό,τι έχει να κάνει είτε με τη μία είτε με την άλλη περίπτωση (παίκτης, δηλαδή, που κάνει την εμφάνισή του τώρα ενώ δεν υπήρχε στο αρχικό ρόστερ και δεν πρόκειται για τωρινή μεταγραφή), θα τιμωρείται βάσει της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος 2017-2018.
 
Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Τετάρτη 24/1/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.