Ειδήσεις
Πρόγραμμα 10ης αγωνιστικής 19/12/2017

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/12/2017 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των περισσοτέρων από τις ομάδες που συμμετέχουν στην τρέχουσα διοργάνωση.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα παρακάτω: Βήμα/Νέα - Γ.Γ.Α. 2-3, ANT1 – Nova 1-3, Action 24 - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV 5-0, Σ.Ε.Η. - Σπορ FM 0-2, Ανατολική Ακτή - Alpha 1-7 και Eurosport - Atromitistas.gr 0-3 άνευ αγώνος, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα του Eurosport, η οποία μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και της αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα.
 
Οι αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο 6/1/2018 με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. Βήμα/Νέα – ANT1
11 π.μ. Ανατολική Ακτή – Eurosport
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ):
 9 π.μ. Γ.Γ.Α. - Action 24
11 π.μ. Nova – Atromitistas.gr
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. Alpha - Σ.Ε.Η.
11 π.μ. Σπορ FM - Ntokoumenta.gr/Βεργίνα TV
 
Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει ποινή αποκλεισμού έξι (6) αγωνιστικών στον Τριανταφύλλου Ν. (Nova).
 
Η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει στους εκπροσώπους όλων των ομάδων πως μέχρι και την Παρασκευή 5/1/2018 θα πρέπει να έχουν ενημερώσει το Γραμματέα για τυχόν αλλαγές στα ρόστερ τους που θα προκύψουν είτε από μεταγραφές παικτών (μέχρι το πολύ 3) είτε από αποδεσμεύσεις παικτών από τις ομάδες τους. Ομάδα που θα χρησιμοποιήσει παίκτη χωρίς να έχει ενημερωθεί η επιτροπή θα τιμωρείται βάσει της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος 2017-18.
 
Στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής –και πρώτη για το νέο έτος- την Τρίτη 9/1/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος, επιβάλλεται οι εκπρόσωποι των ομάδων να καταθέσουν τα νέα και οριστικά ρόστερ που θα ισχύουν μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Παρακαλούνται, τέλος, όσοι δεν έχουν διευθετήσει τυχόν εκκρεμότητες που αφορούν την πληρωμή του παραβόλου συμμετοχής, να το πράξουν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.
 
Η οργανωτική επιτροπή εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα, καθώς και στις οικογένειές τους, Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
 
Καλή Αντάμωση στους αγωνιστικούς χώρους το Σάββατο 6/1/2018!