Ειδήσεις
Δελτίο Τύπου 28/10/2017

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/10/2017 στα γραφεία του ΠΣΑΤ η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων Σπορ FM, Γ.Γ.Α., ANT1, Action 24, Eurosport, Nova και Atromitistas.gr.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, τα οποία είναι: ANT1 - Σπορ FM 0-0, Βήμα/Νέα – Nova 1-3, Γ.Γ.Α. – Alpha 1-1, Σ.Ε.Η – Eurosport 3-1, Action 24 – Atromitistas.gr 1-2, Ανατολική Ακτή – Ντοκουμέντα 4-1. Ορίστηκαν, επίσης, οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής για το Σάββατο 4/11/2017 με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. Ντοκουμέντα - Σ.Ε.Η
11 π.μ. Eurosport - Βήμα/Νέα
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑ):
 9 π.μ. Γ.Γ.Α. – Ανατολική Ακτή
11 π.μ. Nova - Action 24
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. Σπορ FM - Atromitistas.gr
11 π.μ. Alpha - ANT1
 
Η προηγούμενη αγωνιστική συνοδεύτηκε, δυστυχώς, από δύο ακόμα σοβαρούς τραυματισμούς: του Γιάννη Αλυσανδράτου (Eurosport) και του Παναγιώτη Μαντελίδη (Action 24). H οργανωτική επιτροπή εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ευχαριστεί θερμά την κα Ντίνα Παππά (στο γήπεδο του Ελληνικού) για τη συμπαράστασή της και την αμέριστη βοήθεια που προσέφερε στην αντιμετώπιση του τραυματισμού του Μαντελίδη.
 
Υπενθυμίζεται για τελευταία φορά προς τους εκπροσώπους των ομάδων πως θα πρέπει να προχωρήσουν στην πληρωμή της 1ης δόσης του παράβολου συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα (η αρχική προθεσμία έχει ήδη λήξει από τις 15/10/2017), ενώ είναι επίσης απαραίτητο να στείλουν τα ρόστερ των ομάδων τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κου Απόστολου Νταλούκα. Σε διαφορετική περίπτπωση, η επιτροπή θα αναγκαστεί να προβεί στην τιμωρία όλων όσοι δεν συμμορφωθούν.
 
Ο μέχρι πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος Χρήστος Μπόνης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή. Τη θέση του καταλαμβάνει ο τέως Β’ Αντιπρόεδρος, Απόστολος Νταλούκας.
 
Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει την ποινή των τριών (3) αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή της Γ.Γ.Α. Ρίζο Χρήστο και των έξι (6) αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή του Action 24 Χατζόπουλο Σταύρο.
 
Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Τρίτη 7/11/2017 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.