Ειδήσεις
Πρωταθλητής ο Πήγασος και Κυπελλούχος το Action24 20/06/2017

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17/6/2017 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» οι τελικοί του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Τύπου. Παρά την έντονη βροχόπτωση, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού, οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Πρωταθλητής για τη σεζόν 2016-17 αναδείχθηκε ο Πήγασος, καθώς νίκησε στον τελικό την ομάδα της Nova με σκορ 1-0, ενώ Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα του Action 24, νικώντας 2-1 τον Σπορ FM.
 
Τους τελικούς τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας Παναγιώτης Βαρούχας.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν και συνέβαλαν στην ομαλή και εύρυθμη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Τύπου και για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Επόμενη συνεδρίαση, την Τετάρτη 21/6/2017 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ,  Ασκληπιού 3,  2ος όροφος.