Ειδήσεις
Πρόγραμμα ημιτελικών Κυπέλλου 31/05/2017

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/5/2017 στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ. η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων ΑΝΤ1, Action 24, Γ.Γ.Α., Flash, Nova και Σπορ FM.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των 2ων αγώνων της Ημιτελικής Φάσης του Πρωταθλήματος, καθώς και της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου, τα οποία είναι τα παρακάτω: Action 24 - Nova 2-2 (Πρωτάθλημα), ΑΝΤ1 - Πήγασος 0-2 (Πρωτάθλημα), Σπορ FM - Flash 6-3 (Κύπελλο), Σ.Ε.Η. – Γ.Γ.Α. 0-2 (Κύπελλο). Στον τελικό του Πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν οι ομάδες της Nova και του Πήγασου, ενώ στην Ημιτελική Φάση του Κυπέλλου συνεχίζουν οι Σπορ FM, Γ.Γ.Α., ΑΝΤ1 και Action 24. Τα ζευγάρια που προέκυψαν κατόπιν κλήρωσης θα αγωνιστούν το Σάββατο 10/6/2017, αφού το προσεχές Σάββατο 3/6 δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: 
 
ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΥΡΑΣ (ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ):
 9 π.μ. ΑΝΤ1 - Action 24 (Ημιτελικά Κυπέλλου)                                                  
11 π.μ. Γ.Γ.Α. – Σπορ FM (Ημιτελικά Κυπέλλου)
 
Εκ παραδρομής, δεν αναφέρθηκε στις ποινές της προηγούμενης εβδομάδας αυτή των δύο (2) αγωνιστικών που επέβαλλε ο Αθλητικός Δικαστής στον ποδοσφαιριστή Αρβανίτη Β. της ομάδας του Πήγασου.
                
Οι Τελικοί του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Τύπου θα διεξαχθούν το Σάββατο 17/6/2017 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», όπου και θα υπάρξουν τιμητικές βραβεύσεις στον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτριο Κάρναβο, στον ΠΣΑΤ, στον Αθλητικό Δικαστή Θανάση Γεωργάκη, στους ποδοσφαιριστές Γιώργο Ναούμη (Action 24) και Άγγελο Αγγελόπουλο (DPG), στον ένθερμο φίλο του Πρωταθλήματος Δημήτρη Μηλιδώνη, στον πρώην παίκτη του ANT1 Γιάννη Σταθακόπουλο, καθώς και στον Νίκο Μουτσάτσο, ως ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής της φετινής διοργάνωσης. Θα τιμηθούν, επίσης, οι Βασίλης Μπακόπουλος και Αλέξανδρος Λυμπέρης, οι οποίοι μοιράστηκαν την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με 36 γκολ έκαστος. Το Κύπελλο Ήθους, τέλος, θα απονεμηθεί στην ομάδα του Action 24. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε προσεχές Δελτίο Τύπου.
 
Παράκληση προς όλους τους εκπροσώπους των ομάδων: Το mail του Πρωταθλήματος χρησιμοποιείται για γνωστοποίηση ανακοινώσεων και αποφάσεων της Οργανωτικής Επιτροπής. Οποιαδήποτε άλλα αιτήματα, παράπονα, διαφωνίες κτλ. θα πρέπει να έρχονται προς κατάθεση στην Επιτροπή την ημέρα της συνεδρίασης, να συζητούνται και να λαμβάνονται οι δέουσες αποφάσεις είτε από την Επιτροπή είτε από την Ολομέλεια. Σε ό,τι αφορά π.χ. τον τόπο διεξαγωγής ενός αγώνα, οι ενδιαφερόμενες πλευρές μπορούν να προτείνουν, όχι όμως και να αποφασίσουν, καθώς αποκλειστική αρμόδια για αυτό είναι η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου.
 
Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Τετάρτη 14/6/2017 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.