Ειδήσεις
Πρόγραμμα ημιτελικών Play-off και 1ης φάσης Κυπέλλου 19/05/2017

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/5/2017 στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ. η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων ΑΝΤ1, Action 24, Eurosport, Γ.Γ.Α., Flash, Nova, Σ.Ε.Η., Βήμα FM/Νέα, DPG και Σπορ FM.

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών της 1ης Φάσης των play-off, τα οποία είναι: Action 24 – Βήμα FM/Νέα 6-2, ΑΝΤ1 – Alpha 5-2, Σπορ FM – Nova 1-0 και Πήγασος – Γ.Γ.Α. 0-1.
 
Επίσης, για το τουρνουά «Χρήστος Δ. Κυρίτσης» η ομάδα του Σ.Ε.Η. επικράτησε στον τελικό της ομάδας του Flash με 4-0.
 
Στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος προκρίθηκαν οι Nova, Action 24, ΑΝΤ1 και Πήγασος, ενώ οι ομάδες που αποκλείστηκαν (Βήμα FM/Νέα, Alpha, Σπορ FM, Γ.Γ.Α.) θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μαζί με τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 9-12 στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος (Σ.Ε.Η., Flash, Eurosport, DPG). Κατόπιν κλήρωσης, προέκυψαν τα παρακάτω ζευγάρια με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: 
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. Πήγασος – ΑΝΤ1 (Ημιτελικά Πρωταθλήματος – 1ος Αγώνας)
11 π.μ. Nova - Action 24 (Ημιτελικά Πρωταθλήματος – 1ος Αγώνας)
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:
 9 π.μ. Βήμα FM/Νέα – Γ.Γ.Α. (Κύπελλο)
11 π.μ. DPG - Σ.Ε.Η. (Κύπελλο)
 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. Flash - Eurosport (Κύπελλο)
11 π.μ. Σπορ FM – Alpha (Κύπελλο)
 
Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει τις εξής ποινές σε ποδοσφαιριστές: 3 (τρεις) αγωνιστικές στον Σωτηρακόπουλο Ρ. (Σπορ FM), 1 (μία) αγωνιστική στον Τσιριγώτη Στ. (Alpha) και 9 (εννέα) αγωνιστικές στον Τσίγκα Δ. (Alpha).
 
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων οφείλουν να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να βεβαιώνει την ταυτοπροσωπία, σε περίπτωση που τεθεί τέτοιο θέμα από την αντίπαλη ομάδα. Οι διαιτητές οφείλουν -από τη στιγμή που ζητηθεί από κάποια ομάδα να ελεγχθεί η ταυτοπροσωπία- να διασταυρώσουν τα στοιχεία των παικτών της κάθε ομάδας, πριν προχωρήσουν στη διεξαγωγή και ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Ομάδα που θα συλληφθεί να διαπράττει πλαστοπροσωπία, θα αποβληθεί από το Πρωτάθλημα.
 
Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Πέμπτη 25/5/2017 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.