Ειδήσεις
Σύστημα Διεξαγωγής Playoff Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΠΣΑΕ-ΜΜΕ 2016-2017 20/04/2017

Κύπελλο 
 
1η φάση 20/5: Συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην 9η, 10η, 11η και 12η θέση της κανονικής περιόδου καθώς και οι τέσσερις ομάδες που αποκλείστηκαν από τους προημιτελικούς του πρωταθλήματος. Μετά από κλήρωση, θα προκύψουν τέσσερα ζευγάρια μονών αγώνων. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, δεν θα υπάρξει παράταση και η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι. 
 
2η φάση 27/5: Στην κληρωτίδα μπαίνουν οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η φάση του Κυπέλλου. Αυτές οι τέσσερις ομάδες θα δώσουν μονά παιχνίδια και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι (δεν θα έχει παράταση).
 
3η φάση 10/6: Ημιτελικοί Κυπέλλου (μονοί αγώνες χωρίς κλήρωση). Το ένα ζευγάρι αποτελούν οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση του Kυπέλλου και τo άλλο ζευγάρι οι ομάδες που αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, δεν θα υπάρξει παράταση και η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.
 
Playoff Πρωταθλήματος ΠΣΑΕ-ΜΜΕ
 
Στα playoff του Πρωταθλήματος συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις οκτώ πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα:
 
Προημιτελικοί 6/5 & 13/5: O 1ος θα παίξει με τον 8ο, ο 2ος με τον 7ο, ο 3ος με τον 6ο και ο 4ος με τον 5ο σε διπλές αναμετρήσεις, με τους 4 νικητές να προχωρούν στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.
 
Ημιτελικοί 20/5 & 27/5: Οι νικητές των προημιτελικών διασταυρώνονται μεταξύ τους σε διπλές αναμετρήσεις ως εξής: [Νικητής 1-8] - [Νικητής 4-5] και [Νικητής 2-7] - [Νικητής 3-6]. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.
 
Τελικοί Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΠΣΑΕ ΜΜΕ: Θα διεξαχθούν στις 17/6/2017 και κάθε αναμέτρηση θα έχει διάρκεια 90’ (δύο ημίχρονα των 45’). Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, οι ομάδες θα οδηγηθούν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.
 
*Ως κενές ημερομηνίες, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ορίζονται οι εξής:
29 Απριλίου (τριήμερο Πρωτομαγιάς)
5 Ιουνίου (τριήμερο Αγ.Πνεύματος)